Šakira u pustinji za Božić sa sinovima! Emotivnom porukom raznežila svet: Suze nisu uzalud!

03.01.2023

11:44

0

Pevačica se nedavno sa sinovima preselila u Majami, kako bi izbegla pravnu bitku koja se zbog poreza protiv nje vodi u Španiji

Šakira u pustinji za Božić sa sinovima! Emotivnom porukom raznežila svet: Suze nisu uzalud!
Šakira - Copyright Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira (45) je povodom Nove godine Instagramu, gde ima preko 78 miliona pratilaca, podelila kratak tekst na engleskom i španskom jeziku u kom je progovorila o slomljenom srcu i izdaju, ali i o putu ka zaceljenju rana i ljubavi. 

- Čak i ako su nam rane još sveže, vreme ima hirurške ruke. Čak i ako nas je neko izdao, moramo da nastavimo da verujemo ljudima. Čak i kada vas ne poštuju, ne zaboravite svoju vrednost. Jer mnogo je više dobrih ljudi nego loših. I mnogo je više empatičnih, nego ravnodušnih. Malo je onih koji će nas napustiti, a mnogo je više onih koji će biti na našoj strani. Naše suze nisu uzaludne, one natapaju tlo našeg budućeg proleća i čine nas humanijima, tako da čak i sa slomljenim srcem možemo da nastavimo da volimo - zaključila je pevačica, a objava je prikupila skoro dva miliona lajkova i hiljade komentara.

Šakira je svojim rečima raznežila fanove, a mnogi su joj u komentarima pružili reči podrške.

Profimedia
Šakira

- "Prelepo napisano"; "Ti si jedna od onih dobrih ljudi", "Nemoj gubiti nadu, uprkos boli nastavi da voliš i jednom će se naći prava osoba za tebe", "U najboljoj si fazi života, Bog sigurno ima veliki blagoslov za tebe i tvoju divnu decu" - nizali su se komentari podrške. 

Izgleda da je Šakira odlučila da pozitivno uđe u 2023. godinu, nakon što je u protekloj godini imala buran raskid s fudbalerom Žerardom Pikeom (35), koji ju je navodno prevario. Bivši par tek je nedavno završio dogovore oko podele starateljstva nad sinovima, Milanom (9) i Sašom (7). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Pike je navodno dao svoj blagoslov bivšoj partnerki da se s decom preseli u Majami, kako bi izbegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španiji. Šakira se tako za Božić javila iz toplijih krajeva. 

- U pustinji ovog Božića. U potrazi za spokojom - napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj zajedno sa sinovima pozira u pustinji, dok su svi obučeni u belo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike