Jovana Jeremić do gole kože! Voditeljka pozirala obnažena, a iznenadićete se kada vidite čime je pokrila intimne regije (FOTO)

30.12.2022

18:35

1

Ovo je najprovokativnije izdanje voditeljke do sada

Jovana Jeremić do gole kože! Voditeljka pozirala obnažena, a iznenadićete se kada vidite čime je pokrila intimne regije (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Svaki potez, ali i izjava voditeljke Jovane Jeremić šokira, kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu. 

Uprkos svemu, Jovana se ne libi da pokaže i više nego što treba, a po mišljenju mnogih, nekad i pretera. Naime, ona je jedna od retkih koja se usudila da se fotografiše obnažena, a svoje intimne regije je prekrila novogodišnjim paketićima. 

Uz ovu provokativnu fotografiju, imala je i veoma oštru poruku za sve lažne moraliste. 

- Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u dusi i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista - napisala je ona i dodala: 

- Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao sto vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi. Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite jer bez emocije nema života, kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrizno - napisala je ona i zaključila: 

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

 

- Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? - završila je svoje obraćanje Jeremićeva na Instagramu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike