Šakira snimila novu pesmu i opasno potkačila Pikea: Vredim koliko i dve dvadesetdvogodišnjakinje

13.01.2023

10:29

0

Pevačica je iskoristila priliku da se osveti bivšem

Šakira snimila novu pesmu i opasno potkačila Pikea: Vredim koliko i dve dvadesetdvogodišnjakinje
Šakira - Copyright Profimedia

Šakira i Žerar Pike stavili su tačku na svoju ljubav posle 12 godina i to, kako navode inostrani mediji zbog fudbalerove nevere.

U vanbračnoj zajednici su dobili dvoje dece, a Pike je latino divu zamenio dvadesetdvogodišnjom studentkinjom sa kojom se pojavljuje na svim javnim mestima. Ova činjenica je poražavajuća za Šakiru, te je rešila da mu posveti pesmu i opasno ga potkači. 

Pesma je za tren oka našla put do publike i postala popularna, pa je spot za istu za samo 24 sata pogledalo skoro 70 miliona ljudi.

Profimedia
Šakira

 

Šakira je putem društvenih mreža dobila brojne poruke podrške, a stihovima je između ostalog istakla da je „Pike mnogo vežbao mišiće, ali da to nije radio i sa mozgom“.

O pesmi je do sada ispisano dva miliona tvitova, a prva je u trendingu na američkom Aj tjunsu.

- Misliš da si me povredio, ali si me učinio jačom. Ne vraćam ti se, ne plači za mnom i ne preklinji me - peva Šakira i dodaje: 

- Razumem da nije nije moja krivica i da te kritikuju, ja samo pravim muziku, žao mi je ako ti to smeta. Mnogo si se promenio, ja te nisam poznavala takvog. Vredim koliko i dve dvadesetdvogodišnjakinje, zamenio si Roleks za Kasio i Ferari za Tvingo - kaže Šakira, koja je žestoko potkačila bivšeg, a fanovi su je podržali. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike