Okupila krem svetskog džet seta: Bijonse proslavila 41. rođendan žurkom za pamćenje (FOTO)

12.09.2022

16:51

0

Autor: Marija Mitić

Pogledajte kako su izgledale zvanice na rođendanu pop dive

Okupila krem svetskog džet seta: Bijonse proslavila 41. rođendan žurkom za pamćenje (FOTO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Jedna od najslavnijih pevačica današnjice, Bijonse, priredila je za svoj 41. rođendan žurku za pamćenje! Rođendanski "party" održao se u vili na Bel Airu gde su se okupile samo najslavnije zvezde s A-liste, a koje su plenile glamuroznim izdanjima.

Svetski popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan pokazala je svoju sve tanju figuru u kombinezonu u crvenoj boji, sa šljokicama i u čizmama, dok se njena sestra Kloi odlučila za prozirnu odevnu kombinaciju, srebrnu mini suknju i top, iz koje joj je virio veš za zatezanje figure i podizanje zadnjice, iz njihove kolekcije. Ceo stajling upotpunila je dubokim čizmama iste boje.

 

 

Na zabavi se pridružila i ćerka popularnog glumca Džonija DepaLili Rouz Dep, koju će publika uskoro moći da gleda u HBO-ovoj seriji ‘The Idol‘.

Među gostima se našao i četvorostruki dobitnik Gremija, Drejk, koji je nosio crvenu odevnu kombinaciju, nalk na trenerku, dok je u ustima imao čačkalicu.

Dobitnica 15 Gremija, Adel, svratila je na zabavu sa svojim partnerom Ričom Paulom, pojavivši se u crnoj odevnoj kombinaciji dok je njena bujna, plava kosa raspušteno padala po ramenima.

Među zvanicama našla se i popularna manekenka Bela Hadid, u crnom baršunastom kombinezonu koji je jasno isticao njenu vitku figuru.

Pored njih zabavi su prisustvovali i majka Bijonse, Tina, pevačica Keli Rouland, supruga tragično preminulog košarkaša Kobija Brajanta, Vanesa Brajant, pevačica Vilov Smit, Tristan Tompson, glumica Megan Foks i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike