Bijonse na Nedelji mode u Parizu: Zablistala u haljini optočenoj dragim kamenjem

06.10.2022

14:18

0

Autor: D. R.

Mnoge svetske zvezde su u utorak uveče stigle na njenu zabavu povodom zatvaranja Nedelje mode koju je organizovaoo "Tiffany & Co" u Palais de Tokio u Parizu

Bijonse na Nedelji mode u Parizu: Zablistala u haljini optočenoj dragim kamenjem
profimedia-0728018495 - Copyright Profimedia

Popularna pevačica, Bijonse (41), je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa svoje glamurozne zabave u Parizu i izgledom i stajlingom ponovo je oduševila svoje obožavatelje.

Na njenoj zabavi povodom zatvaranja Nedelje mode koju je organizovao "Tiffany & Co" u Palais de Tokio u Parizu našle su se brojne svetske zvezde.

Bijonse je objavila fotografiju sa zabave na kojoj pozira u predivnoj srebrnoj haljini, s gornjim delom u korsetu koji je naglasio njen struk, ali i grudi. Haljina je optočena svetlucavim draguljima i puna dijamantnih resica koje su lepršale po njenim dugim i zategnutim nogama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Kako joj ne bi bilo hladno, ali i kako bi postigla dramatični efekat, Bijonse je odabrala izrazito veliku crnu jaknu čiji se zadnji deo spuštao do poda i odavao utisak plašta. 

Otmenu kombinaciju je zaokružila zlatnim nakitom i crnim cipelama na petu sa zlatnim detaljima. 

Na zabavi su bila mnoga poznata imena poput Naomi Campbel, Doje Ket, Jones Bendjima, Tajler, the Creator, Džejden Smit, Džejms Goldštajn i drugi. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike