Porodica Haline Hačins podržava optužbe na račun Aleka Boldvina: Stvarno, niko nije iznad zakona!

19.01.2023

19:05

0

Preko advokata su poručili i da će maksimalno sarađivati s tužilaštvom

Porodica Haline Hačins podržava optužbe na račun Aleka Boldvina: Stvarno, niko nije iznad zakona!
Muž Haline Hačins, Met - Copyright Youtube screenshot / Today

Porodica Haline Hačins, koja je život izgubila na snimanju filma „Rđa", podržala je optužbe na račun glumca Aleka Boldvina. On se trenutno, kao i Hana Gutjerez-Rid (zadužena za oružje na snimanju) suočava s istima za ubistvo iz nehata. Oboje će, prenosi „People", biti optuženi i to po dve tačke za pomenuto zlodelo, a optužbe će zvanično biti podnete do kraja ovog meseca.

Halina Hačins, Profimedia
 

Advokat Halinine porodice, Brajan Džej Paniš, izdao je akonto svega saopštenje koje su na uvid dobili ljudi iz „Law & Crime Network-a", a u kom se ističe kako se, najpre, svi članovi zahvaljuju na temeljnoj istrazi nadležnih, koji su i utvrdili da ima osnova i preke potrebe za ovakvim, svakako ozbiljnim optužbama:

- I naša, privatna, istraga je došla do istog zaključka. Nalazimo utehu u tome što ovde stvarno niko nije iznad zakona. Podržavamo optužbe i maksimalno ćemo sarađivati s tužilaštvom koje štiti ovaj narod i zalaže se da svakoga koga treba i stigne adekvatna kazna.

Advokat poznatog glumca, Luk Nikas, u svom je saopštenju za javnost istakao:

- U pitanju je velika greška pravde. Moj klijent nije imao razloga da veruje da je u pištolju pravi metak ili bilo gde drugo na filmskom setu. Oslanjao se na reč profesionalaca, koji su ga uverili da je sve pod kontrolom.

- Borićemo se protiv ovih optužbi i pobedićemo - siguran je on.

Alek Boldvin, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike