Boldvin nastavlja snimanje filma „Rđa"! Oglasio se muž ubijene Haline: Svi smo se u jednom složili!

05.10.2022

16:19

1

Pošto je postigao nagodbu s ožalošćenim Hačinsom, Alek se pred kamere vraća početkom 2023. godine za potrebe ovog projekta

Boldvin nastavlja snimanje filma „Rđa"! Oglasio se muž ubijene Haline: Svi smo se u jednom složili!
Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Glumac Alek Boldvin će nastaviti sa snimanjem filma „Rđa" u januaru 2023. godine, pošto je sa suprugom tragično nastradale snimateljke Haline Hačins, Metjuom, postigao poverljivu nagodbu. Hačins će, inače, biti izvršni producent ovog ostvarenja i za strane medije je objasnio kako se s ostalim producentima, te Boldvinom, složio da je smrt njegove supruge bila „strašna nesreća".

- Postigli smo nagodbu koja podleže sudskom odobrenju za nepravednu smrt protiv producenata filma „Rust", uključujući Aleka Boldvina i „Rust Movie Productions, LLC". Kao deo tog poravnanja, naš slučaj će biti odbačen - objavio je Metju, piše „Daily mail", a on je zatim dodao:

- Snimanje filma „Rđa", za koji ću sada biti izvršni producent, nastaviće se sa svim prvobitnim glavnim „igračima" u januaru 2023. godine. Nije mi u interesu da se upuštam u optužbe ili pripisivanje krivice (producentima ili gospodinu Boldvinu). Svi verujemo da je smrt Haline bila užasna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zajednica oko poslova zabave okupili da odaju počast Halini i njenom poslednjem radu.

Za Halinu

Podsetimo, Halina je ubijena kada je Alek Boldvin pucao na setu filma, ne znajući da se u pištolju nalazi pravi metak. Kompanija je preko svog advokata Meline Spadone izjavila:

- Drago nam je što su se strane okupile kako bi ovo rešile, što, podložno sudskom odobrenju, označava važan korak napred u slavljenju Halininog života i odavanju počasti njenom radu.

Reditelj Džoel Souza odao je, takođe, priznanje talentu i kreativnosti Haline Hačins.

Halina Hačins, Profimedia
 

- Privilegija je završiti ovo u njeno ime - kazao je on.

- Tokom ovog teškog procesa, svi su zadržali želju da urade nešto što je najbolje za Halininog sina. Zahvalni smo svima koji su doprineli rešavanju ove tragične i bolne situacije - dodao je Alekov advokat Luk Nikas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike