Supruga Aleka Boldvina progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno: Niko nije dobro!

10.12.2022

22:01

0

Godinu dana prolaze kroz agoniju

Supruga Aleka Boldvina progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno: Niko nije dobro!
Hilarija Boldvin i Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Hilarija Baldvin otvoreno je priznala da ona i njen suprug Alek Baldvin nisu dobro nakon tragične pucnjave na snimanju filma tokom intervjua za ''Extru''.

- Ne možemo biti dobro. Niko nije dobro - izjavila je Hilarija.

Emotivna izjava usledila je nešto više od godinu dana otkako je snimateljka Halina Hičins smrtno stradala na snimanju u oktobru 2021. godine od hica koji je slučajno ispaljen dok je pištolj bio u rukama Aleka Baldvina.

Profimedia
Alek Boldvin

- To je bila i jeste tragedija koju niko nije mogao ni da zamisli - kaže Hilarija.

S njom je na intervjuu bilo njeno i Alekovo najmlađe dete, ćerkica Ilarija Katalina Irena, koja se rodila ovog septembra.

Alek i Hilarija zajedno već imaju šestero dece. Prošle godine sve su iznenadili objavom o prinovi u porodici, jer je samo nekoliko meseci ranije Hilarija rodila njihovo peto dete, no kasnije je otkriveno kako im je sina rodila surogat-majka. Baldvin s bivšom suprugom Kim Besindžer ima i 26-godišnju ćerku.

Profimedia
Hilarija i Alek Boldvin

Vest o proširenju porodice podelili su pet meseci nakon fatalne pucnjave na setu filma “Rđa” u Novom Meksiku, gde je glumac slučajno usmrtio snimateljku Halin Hičins i ranio redatelja Džoela Souza.

FBI je u avgustu završio istragu prema kojoj je zaključeno da je Baldvin povukao okidač pištolja kojim je ubijena Hičins, uprkos tome što je on više puta izjavio kako to nije učinio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike