„Kod kuće će biti onako kako ona kaže!” Kako se u stvari slažu snaje i svekrve sa domaće javne scene (FOTO)

20.01.2023

07:30

2

Jedna je svojoj svekrvi pravila palačinke

„Kod kuće će biti onako kako ona kaže!” Kako se u stvari slažu snaje i svekrve sa domaće javne scene (FOTO)
Aleksandra Prijović, Bogdana Ražnatović, Mirka Savić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Često se postavlja pitanje kako funkcionišu odnosi svekrve i snaje na estradi?

Iako vladaju predrasude da se svekrve i snaje slažu kao rogovi u vreći, te da ne mogu da nađu zajednički jezik. Međutim, u svetu estrade to nije slučaj, a brojne javne ličnosti su tu da to i demantuju, a srpska estrada je puna primera koji govore u prilog tome. 

Ceca i Bogdana Ražnatović

Odnos Cece Ražnatović i njene snaje Bogdane je idealan, makar tako govore medijski napisi, ali i društvene mreže na kojima pevačica neretko objavi i fotografiju supruge svog sina Veljka.

Ceca je nebrojeno puta istakla da joj je sreća sina najbitnija, te da ne sumnja u Veljkov izbor. U jednoj od epizoda dokumentarnog serijala „Ceca show“ je otkriveno kakav odnos imaju pevačica i njena snaja, ali i da je smatra svojom drugom ćerkom.         

Printscreen Blic TV, Ceca show
Bogdana i Ceca Ražnatović

                                 

- Ovako moja snaka meni i njoj pravi palačinkice. Same smo, žurka za devojke. Evo dokaza - rekla je Ceca i pokazala kako Bogdana pravi palačinke, a u opisu snimka je napisala:

- Imam još jednu kćerku! Moja Bogdana... - napisala je pevačica tada uz emotikone srca

Goca Božinovska i Bojana Šijan

Otkako su započeli vezu Bojana i Mirko Šijan, pevačica je podržavala njihovu ljubav, a kada su došli unučići, Gocinoj sreći nije bilo kraja. Božinovska je neretko isticala da bolju snaju nije mogla da dobije, da je lepo vaspitana, i još bolja domaćica. 

- Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i, dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu - ispričala je ranije Goca i dodala:

Instagram printscreen/goca_bozinovska_official
Goca Božinovska i Bojana Šijan

- Bojana i ja stvarno imamo fenomenalan odnos, ona je jedno divno stvorenje. Ima neku specifičnu lepotu, lepa je kao anđeo. Kada ustane ujutro bez šminke, onako u pidžami, ne možeš da je se nagledaš - priča Goca o trudnoj snaji pa se osvrće i na to.

Mirka Vasiljević i Marina Rajević Savić

Emotivna partnerka Vujadina Savića, glumica Mirka Vasiljević i fudbalerova majka, voditeljka Marina Rajević Savić takođe imaju besprekoran odnos.           

 

                                               

 

Da vlada veliko poštovanje između Mirke i Marine govori i to što, voditeljka neretko na društvenim mrežama pohvali svoju snaju, a njene reči „Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, ćerki - ima nade!“, kako je ranije napisala, su najbolji pokazatelj šta misli o majci svojih unuka.                             

Aleksandra Prijović i Lepa Brena 

Pevačice Lepa Brena i Aleksandra Prijović su učvrstile svoj odnos kada je Filip Živojinović oženio mladu pevačicu i tako se Prija i Brena orodile.

Iako obe u intervjuima ističu da među njima postoji maksimalno poštovanje, da često putuju zajedno, Aleksandra je jednom prilikom istakla da Brena nije njena svekrva, već Filipova majka, a prva supurga Bobe Živojinovića, Zorica Nakić.

- „Meni je svekrva Filipova majka Zorica. Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek” - rekla je ranije Prija, naglasiviši da sa Brenom i Bobom ima divan odnos: 

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Prijović i Lepa Brena

Mnogima je ova izjava bila neobična, ali treba podsetiti da je vrlo sličnu stvar rekla i sama Brena kad se rodio Bobin prvi unuk - mali Aleksandar. 

Ona je, naime, naglasila da mu ona nije baba -  „ja sam samo supruga dede”, izjavila je Brena tada. 

Ipak, to nije prepreka za snažne emocije, jer je poznato da je ona Filipa prihvatila kao svoje dete.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike