Božinovska o unuku, te svadbi Bojane i Mirka: Snaju sam savetovala da bude pametna i da čuva muža i brak!

26.09.2022

06:59

0

Autor: Marija Mitić

Goca sumirala utiske sa venčanja, pa progovorila o unuku Zoranu

Božinovska o unuku, te svadbi Bojane i Mirka: Snaju sam savetovala da bude pametna i da čuva muža i brak!
Goca Božinovska i Bojana Šijan - Copyright Instagram printscreen/goca_bozinovska_official

U porodici Bo'inovski-Šijan vlada lepo raspoloženje proteklih dana, s obzirom da su nedavno imali svadbeno veselje. Naime, Mirko Šijan oženio se Bojanom Rodić, a njegova majka Goca Božinovska je puna utisaka.

Ona je sada otkrila koji savet je dala sinu i snaji što se tiče braka i zjaedničkog života.

- Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i, dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu - počinje Goca za domaće medije, a potom otkriva kakav odnos ima sa snajom Bojanom.

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Božinovska

 - Bojana i ja stvarno imamo fenomenalan odnos, ona je jedno divno stvorenje. Ima neku specifičnu lepotu, lepa je kao anđeo. Kada ustane ujutro bez šminke, onako u pidžami, ne možeš da je se nagledaš - priča Goca o trudnoj snaji pa se osvrće i na to.

- Ona trenutno nema osećaj da je u drugom stanju. Radi sve isto kao i kada nije bila trudna. Iznerviram se kada podigne dete, pa idem za njom i otimam joj Zorana da ga spusti - priča Goca, a onda otkriva da je njen mali unuk Zoran veoma nestašan.

 - Naučila sam ga da me mazi i kaže mi: "Mala baka", a onda on viče: "Mala ba, mala ba". Ne zna lepo da me pomazi, nego me udara, zaboli me glava koliko me udari (smeh)!

24sedam/M. G.
Goca sa unukom Zoranom

- Pre neki dan mi je ušao u kuhinju i srušio deo servisa na mermer. Prepao se, pa me gleda, a ja se smejem. Zbog njega nam je kuhinja kompletno vezana, da ne može da otvori radne delove. Uzme moju drvenu varjaču iz kuhinje i ode u dnevnu sobu, udari u komodu koja ima staklene police i sve se razbije u paramparčad. Problem je samo što se plašim da se ne povredi. Sve smo sklonili, nemam nijedan ukras u kući, morali smo da ih sklonimo jer njemu sve što padne podruku on polomi. Zoran je temperamentom isti Mirko, dok je likom podeljen na njega i Bojanu. U njemu vidim da dosta vuče deda Šijanovu genetiku, jer ono što on naumi, to tako mora da bude.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike