"Mojoj Aleksandri bih sve dala": Lepa Brena otkrila da li žali što nije snimila neku Prijinu pesmu, pa priznala nešto što niko nije znao

13.12.2022

22:10

0

Pevačica je odgovarala na leksikonska pitanja i tada priznala čiju pesmu su joj nudili

"Mojoj Aleksandri bih sve dala": Lepa Brena otkrila da li žali što nije snimila neku Prijinu pesmu, pa priznala nešto što niko nije znao
Aleksandra Prijović, Lepa Brena - Copyright ATAImages/ A.A.

Lepa Brena je, posle 10 godina, ponovo gošća Ognjena Amidžića i televizije Pink, a očekivano od voditelja, on je za pevačicu imao i igrice.

Jedna od njih je bila i da odgovara na leksikonska pitanja, a između ostalog je Ognjen upitao Brenu da li smatra da ima konkurenciju u muzičkom poslu.

Tv Pink Printscreen
Lepa Brena

Lepa Brena je istakla da nema nikog kog gleda kao konkurenciju među kolegama, a onda se osvrnula i na ženu njenog posinka Filipa - Aleksandru Prijović.

- Mojoj Aleksandri bih sve dala. Da je svemu naučim i mislim da će ona biti jako, jako velika zvezda. A i ima dobrog producenta Filipa Živojinovića (smeh). Lepa je, pametna, veoma vredna - rekla je Brena voditelju Ognjenu Amidžiću, pa otkrila da li bi volela da je otpevala neku Aleksandrinu pesmu:

Tv Pink Printscreen
Lepa Brena i Ognjen Amidžić

- Nudili su mi pesmu "Evo ti srce na dlanu" koju je otpevala Biljana Jevtić. Svi su bili razočarani što je nisam uzela, ali ja sam sigurna da je svaka pesma meni bila namenjena.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike