Strani mediji bruje o skandalu: Viktorija Bekam i snajka Nikola Pelc ne mogu da podnesu jedna drugu

06.08.2022

08:09

0

Autor: D. R.

Glasine o navodnoj svađi Viktorije Bekam i Nikole Pelc se zahuktavaju nakon što su počele da kruže priče da između njih postoji "neprestana sitna drama"

Strani mediji bruje o skandalu: Viktorija Bekam i snajka Nikola Pelc ne mogu da podnesu jedna drugu
Nikola Pelc, Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Nikola Pelc (27) se u aprilu udala za sina Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklina Bekama (23), ali je navodno bila u tihom ratu sa svojom novom svekrvom i pre venčanja. Navodna svađa Viktorije Bekam i Nikole Pelc izazvala je dramu na venčanju.

- Njih dve se ne podnose i ne razgovaraju. Pripreme za venčanje bile su užasne - rekao je izvor.

Nikola navodno nije želela da bivša Spajsica bude uključena u planiranje venčanja, te je komunikacija bila minimalna. 

- Nisu mnogo razgovarali ni sa sinom u poslednjih nekoliko meseci - nastavio je izvor.

Novopečeni bračni par trenutno živi u Majamiju, a obožavaoci su izneli teoriju da su se modna dizajnerka i njena nova snaja delimično svađale zbog Bruklinove odluke da uzme prezime buduće supruge.

Profimedia
 

Sumnje je podgrejalo to što Viktorija Bekam nije navela dogovoreno prezime Nikole i Bruklina u svom postu sa venčanja. Ubrzo nakon svadbe, Viktorija je objavila sliku para sa natpisom koji je glasio: „Čestitamo, gospodine i gospođo Bekam, dobrodošli u porodicu.“ Ovaj post je usledio nakon što su i Nikola i Bruklin već otkrili da će se oboje prezivati Pelc-Bekam.

Viktorijin suprug, Dejvid Bekam, takođe je ignorisao zajedničko prezime u korist „Gospodin i gospođa Bekam” kada je čestitao paru na Instagramu.

S druge strane, Nikola nije samo krenula protiv svoje svekrve tako što je sebe i svog supruga nazivala Pelc-Bekamom, već je i isključila Viktoriju sa fotografija koje je objavila sa ceremonije.

Takođe je objavila još jedan set fotografija sledećeg meseca sa natpisom „porodica je sve za mene“, sa nekoliko slika Bruklina i porodice Pelc, ali je posebno izostavila Viktoriju.

Viktorija Bekam i Nikola Pelc su ranije delovale bliske. Prošlog aprila, Viktorija Bekam je objavila sliku snajke sa natpisom „Izgleda da je buduća gospođa Bekam ponovo u mojoj garderobi! Ali oprošteno ti je jer volim ovaj VB bustier na tebi.”

Postoje i glasine o incidentu u kojem su učestvovali Pelc i Viktorija na venčanju. Anonimni izvor rekao je "DeuxMoi" da je Nikola napustila prostoriju nakon nastupa Marka Entonija, u kojem je posvetio pesmu Viktoriji Bekam, i naknadnog neprijatnog govora.

Izvor dodaje da su jedini ljudi koji su održali govor za Nikolu bili njen stilista i glumački trener, dok su Bekamovi uglavnom držali distancu.

- Bila je primetna tenzija. Bekamovi zapravo nisu komunicirali sa Nikolom ili njenom porodicom - kazao je izvor.

Izvori bliski Viktoriji i Nikoli potvrdili su razdor između njih. Prema njihovim navodima, najveći deo netrpeljivosti stvorio se zbog Bruklina koji najzad želi da formira sopstveni identitet odvojen od svoje porodice, i Viktorijinog oklevanja da ga pusti.
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike