Mirko Šijan izveo Bojanu i drugog sina iz porodilišta: Ponosna mama otkrila na koga beba liči! (FOTO/VIDEO)

18.01.2023

11:10

0

Roditelji nisu krili radost, a pao je i poljubac

Mirko Šijan izveo Bojanu i drugog sina iz porodilišta: Ponosna mama otkrila na koga beba liči! (FOTO/VIDEO)
Mirko i Bojana Šijan - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Bojana Šijan je u ponedeljak na svet donela i drugog naslednika, Vukana, a ponosni tata Mirko Šijan je odmah podelio radosne vesti i upriličio veliko slavlje u vili u Surčinu.

Mali Vukan je najlepši poklon za baku Gocu Božinovsku, koja je drugog unuka dobila baš na svoj rođendan, čime se odmah i pohvalila na svom Instagramu.

Na slavlju u Surčinu se slavilo do jutra, a najveseliji gosti, koji su se čak latili i mikrofona su bili pevačica Zlata Petrović, dugogodišnja Gocina prijateljica sa estrade, kao i Mirkov paša Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović, inače ponosna tetka malog Vukana.

Kako je porođaj prošao u najboljem redu, a mama Bojana i beba su u odličnom stanju, došlo je vreme da napuste porodilište "Narodni Front" i upute se u porodični dom u Surčinu. Mirko je danas oko 11 časova sa prijateljima stigao u porodilište po sina i suprugu, sa sobom je nosio odeću za Bojanu i nosiljku za novorođenče, a radost nije mogao da sakrije.

- Sve je top, sve je super, jedva sam čekao da vidim bebu - poručio je Mirko pred ulazak u "Narodni Front".

Nakon sat vremena, Mirko je izveo sina i suprugu iz porodilišta, koja je s osmehom na licu podelila prve utiske i otkrila na koga liči mali Vukan.

- Odlično sam, hvala. Vukan liči na mamu - rekla je Bojana s osmehom za 24sedam.

Bojana je bila ležerno obučena. Nosila je dugi crni mantil, koji je iskombinovala sa crnom tašnicom i tamnim naočarima, a sudeći po njenom izgledu niko ne bi mogao ni da pretpostavi da se porodila pre samo dva dana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike