Marija Kilibarda prvi put otvoreno o dečku Banetu: On je prelep, kao naslikan! Otkrila i koju pesmu je zavolela zbog njega

04.12.2022

16:30

0

Voditeljka je prvi put detaljisala o svom partneru i njihovom odnosu

Marija Kilibarda prvi put otvoreno o dečku Banetu: On je prelep, kao naslikan! Otkrila i koju pesmu je zavolela zbog njega
Marija Kilibarda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Marija Kilibarda ne voli da deli svoju intimu, te privatan život čuva samo za sebe. Međutim, sada je odlučila da progovori o dečku Banetu Vučeliću, sa kojim je već tri godine u vezi.

Prvo što je prokomentarisala jeste fotografija na kojoj se on vidi sa leđa, te otkrila da Bane ne uživa u tome da se fotografiše.

- Ovo su Banetova leđa, pošto moj Bane ne voli da se fotografiše - rekla je Marija na šta je Vesna prokomentarisala:

- A lep je, lep...

- Ja mislim da je on najlepši. Prelep je stvarno, on je stvarno kao naslikan čovek - rekla je Marija.

Instagram printscreen/kilimara
Marija Kilibarda sa dečkom Banetom

Marija je u emisiji "Balkanskom ulicom" priznala da posećuje psihijatra, te je priznala da joj je i to pomoglo u vezi sa Banetom.

- Mislim da je ipak sve u meni i da je on pomogao samo da ja negujem svoje pravo biće. Ja imam 101 manu i poenta je samo da je on našao neki patern kako im prilazi, kako koju prihvata. Ja znam tačno šta njega trigeruje toliko da je on bukvalno u stanju da vrisne i ja znam da to čak nije ni neka stvar kao to je moje, ja sam takva, ko ide tako kroz život. Mislim da to nije dobar način da bismo živeli partnerske odnose i ne mislim samo na ljubavne nego i na kolegijalne i na prijateljske i na roditeljske i sestrinske, bratinske i sve ostale relacije koje nas okružuju - priča Marija i nastavlja:

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, Instagram screenshot/kilimara
Marija Kilibarda i Bane Vučelić

- Svugde treba da budemo mi mi, da ne odstupimo od naše suštine, a opet nismo sami. Ne možeš da kasniš baš toliko i da ne poštuješ tuđe vreme. Ja imam jeziv problem, ali evo Bane je prišao, konkretan primer, toj mojoj mani i maniru tako što se sa mnom čovek nikada nigde ne nalazi. On ili dođe po mene... on je čovek koji dolaz na vreme ili 15 minuta ranije i to je teško ljudima da prihvate. Ja sam se mnogo poboljšala, ranije sam bila nesnosna i to sam radila na sebi mnogo. I ne mogu ja sada da kažem: "Ja sam takva prihvati me bezuslovno", ne, ne ne, ja ugrožavam tvoje vreme, ja ne poštujem tvoje vreme, to je ružno i to je nevaspitano. Trudim se, a onda kukam, klečim na kukuruzu, plaćam večere, pokušavam da se iskupim - ispričala je iskreno Marija i time otkrila jedan detalj njenog i Banetovog odnosa.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Kilibarda

Bane ne voli da izlazi

- Neće da izlazi čovek, neće da izlazi više nigde. Čovek je rekao šta sam izlazio, izlazio sam, kunem ti se. Četrdeset godina ima, uopšte nije za penziju, a on je otišao u penziju. On je takav veseljak, njemu se oči smeju... Ima tako lepe bele zube, nijedan kvar nikad, on nije normalan čovek. A za ovu pesmu, ne treba kafana, ume često da nam je pusti i kod kuće. Samo pusti iz čista mira dok gledamo nešto ili slušamo džez ili igramo karte ili pričamo i samo čekaj, čekaj i onda pusti ovu pesmu i tako me inficirao njome. Ta pesma se zove "Kralj izgubljenih stvari".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike