Jelisaveta Orašanin predstavila roditelje: Slavili godišnjicu braka kod glumice u Bolonji, a ljubav kao tinejdžerska! (FOTO)

30.12.2022

21:26

0

Mama i tata popularne glumice su u Italiji proslavili još jednu godinu ljubavi

Jelisaveta Orašanin predstavila roditelje: Slavili godišnjicu braka kod glumice u Bolonji, a ljubav kao tinejdžerska! (FOTO)
Jelisaveta Orašanin - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin ima skladan brak sa košarkašem Milošem Teodosićem sa kojim je dobila ćerku Petru i sina Bogdana. Par je svio porodično gnezdo u Italiji, a glumica se može pohvaliti da i njeni roditelji neguju dobar brak koji traje već punih 39 godina. 

Jelisaveta retko govori o svom privatnom životu, te tako ukoliko pretražujete detalje o njenoj porodici, gotovo da ih i nema. S obzirom na to da njeni roditelji nisu javne ličnosti, ona i ne voli da ih eksponira u javnosti, ali sada je napravila presedan objavivši da njeni roditelji proslavljaju 39. godišnjicu braka. 

Glumica im je priredila i iznenađenje sa tortom, a njih dvoje su ispozirali kao pravi tinejdžeri i poljubili se, a ovaj romantičan trenutak je glumica zabeležila fotografijom. 

Iako sa suprugom i decom živi u Italiji daleko od srpske prestonice, njena majka i otac su redovni gosti u Bolonji i ćerki su desna ruka kada je u pitanju odgajanje dece. Glumičina majka ima kratku plavu kosu, dok se njen otac ponosi sedom bradom i kosom.

Jelisaveta ima sestru Milicu koja i te kako liči na nju, a prema mišljenju korisnika društvenih mreža, njih dve su nasledile lepotu od majke. 

 

 

Ono što je takođe zanimljivo jeste da su Jelisaveta i njena majka rođene istog datuma. 

- Istog dana rođene, 13.11, volim te mama - napisala je glumica ranije pored svoje rođendanske objave na Instagramu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike