Zavirite u raskošnu vilu Sofije i Luke: Mermerni podovi, jelka skoro do plafona, a tek da vidite kamin (FOTO/VIDEO)

30.12.2022

14:59

1

Svaki kutak porodičnog doma ispunjen je novogodišnjom čarolijom

Zavirite u raskošnu vilu Sofije i Luke: Mermerni podovi, jelka skoro do plafona, a tek da vidite kamin (FOTO/VIDEO)
Luka Jović i Sofija Milošević - Copyright Instagram printscreen/sofijamilo

Sofija Milošević i Luka Jović konačno su se skućili u Firenci, gde trenutno žive, nakon što je Jović potpisao višemilionski ugovor sa fudbalskim klubom "Fiorentina". Naime, kako su ranije podelili sa domaćim medijima, par je dugo živeo u hotelu dok nisu pronašli idealan dom, u kojem će živeti sa svojim naslednicima Aleksejem i Teodorom.

 - Nakon dugo, dugo traženja i života u hotelu, konačno smo pronašli ovde kuću koja nam odgovara i nedavno se uselili u nju. Prilikom odabira mesta za život važno nam je bilo da kuća ima dosta prirodnog svetla i dvorište. I dalje smo u procesu njenog sređivanja, tako da su nam pune ruke posla - rekla je Sofija

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Kako je ovo prva godina koju će dočekati u Italiji, manekenka je želela da svojim mališanima priredi poseban ugođaj za novogodišnje i božićne praznike. Na snimku koji je podelila na društvenim mrežama možemo da primetimo da je mislila na apsolutno svaki detalj, a kako se smenjuju kadrovi raskošne dnevne sobe, vidimo da je svaki metar prostora ispunjen novogodišnjom magijom.

Manekenka je odlučila da ove godine bela boja dominira na njenoj novogodišnjoj jelci. Elegantan visoki bor ukrašen je belim i providnim kuglama, a tu su i brojni ukrasi u vidu cvetova. Posebnu pažnju privukao je vrh, koji je okruglog oblika, dok se ispod nalaze pokloni namenjeni mališanima. 

Podsetimo, za vezu Luke Jovića i Sofije Miloševic, javnost je saznala u novembru 2018. godine, da bi 2020. godine na odmoru u Italiji fudbaler zaprosio atraktivnu plavušu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike