"Ovo je za tebe!" Dragana Mićalović diplomirala, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

27.06.2022

16:25

2

Autor: Marija Mitić

Iako je već dugo znamo kao glumicu, Dragana je tek sada završila Fakultet za dramske umetnosti

"Ovo je za tebe!" Dragana Mićalović diplomirala, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)
Dragana Mićalović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako je već godinama unazad uspešna glumica, Dragana Mićalović sada je završila Fakultet za dramske umetnosti. Ona se presrećna pohvalila na Instagramu diplomom fakulteta, pa je u okviru fotografije na kojoj sa njom pozira napisala:

 - Ova osoba je od danas diplomirana glumica! Ovo je za tebe! Ovo je za nas - napisala je Dragana koja je očigledno diplomu posvetila pokojnom ocu, što se da zaključiti i na osnovu njene priče na Instagramu koja je usledila.

instagram printscreen/hipokampelefentokamela
 

Naime, ona je objavila fotografiju pokojnog oca Dragana, koji je takođe bio glumac, a koji na ovoj slici aplaudira.

- Znam da ćeš odozgo danas ovako... Ovo je za tebe - napisala je ona.

I Draganina starija sestra i koleginica Sloboda Mićalović podelila je njenu fotografiju sa diplomom uz koju je poručila:

- Moja sestra je od danas diplmirana glumica.

Mnoge poznate ličnosti javno su čestitale Dragani na ovom uspehu, a među njima Jugoslav Karić, Saška Janković, Verica Rakočević, Tijana Dapčević, Jelena Kosara...

Predstava "Neki to vole vruće" Promo/Nikola Milosavljević
Dragana Mićalović

Dragana je na televiziji debitovala 2010. godine, ulogom Jelene u seriji "Priži bliže", a već sledeće je igrala Anđu u seriji "Nepobedivo srce".

Potom su usledile uloge u serijama "Zvezdara" i "Sinđelići", a zatim i u filmu "Marko Kraljević – fantastična avantura". Nakon toga, usledilo je sve više uloga, a odnedavno nastupa i u pozorištu, pa je publika imala priliku da je gleda u predstavama "Brod plovi za Beograd", "Samci i samice", "Who cares", "Antisamits", "Ana Karenjina"...

Podsetimo, Dragani u prvi mah nije pošlo za rukom da upiše glumu pa je tako završila menadžment na Fakultetu za medije i kulturu 2015. godine. Ipak, pre nekoliko godina, kada joj je bilo 28, Dragana je odlučila da upiše studije glume.

- Gluma jeste nešto što želim i čime ću se baviti do kraja života. Ja sa 28 godina nisam otišla da zasnujem porodicu, odrekla sam se u jednom periodu i poslova, odbijala sam neke uloge i okrenula sam se svom obrazovanju. Za taj korak bilo je potrebno i dosta hrabrosti, ali smatram da su ove godine pravo vreme da studiraš glumu. Zrelije gledam na život i na svoj posao - istakla je jednom prilikom glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike