Jelisaveta Orašanin otkrila tajne života u Bolonji: Manje bih se umorila da svake večeri imam predstavu!

07.01.2023

16:05

0

Glumica naglašava da je tamo „aposlutna domaćica" i toga se nimalo ne stidi

Jelisaveta Orašanin otkrila tajne života u Bolonji: Manje bih se umorila da svake večeri imam predstavu!
Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin boravila je nekoliko dana u Beogradu, zbog poslovnih obaveza. Inače, sa suprugom Milošem Teodosićem i decom živi u Bolonji gde je maksimalno okrenuta kući i najmlađima

- Aposlutno da i ne stidim se toga (što sam tamo domaćica). To je jedan od težih poslova. Mogu da igram svake večeri predstavu, manje bih se umorila. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života aposlutno odgovara. Deca su mala, blizu je park... Sve nam je blizu. Koncetrisani smo jedni na druge. Baš uživam - naglašava ona za „Super TV" pa nastavlja o tome koliko uživa i u čestim putovanjima s najmilijima. 

- Bolonja je super pozicionirana. Tako da, kada se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat, dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo - priča Jelisaveta, koja na pitanje šta zna da skuva nije uspela, a da se ne nasmeje. 

- Sve. Jel izgleda kao da ne znam da kuvam? (smeh) Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam - rekla je, pa otkrila kako sve što treba postiže:

- Sve uspevam. Tamo sam okrenuta samo njima. Tako da sve vreme posvećujem samo njima. Super se snalazim.

„Ćerka je ista ja!"

Ćerka Petra je, prema rečima poznate mame, „povukla" baš na nju. 

 

 

- Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćmo, kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti. (smeh)

Upitana da li je naslednik Bogdan, prema tome, tatin sin, kazala je:

- Pa, nije ni suprug miran. (smeh) Ali videćemo, još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su povukli.

Generalno, ona je tradicionalan je tip i uživa kada je poodica na okupu, posebno na Božić. 

- Jesmo. To mi je ostalo od roditelja. Imam sreću da smo svi na okupu. Volim da smo svi za stolom da imamo lepu večeru, da porodično to proslavimo - objasnila je ona, za koju je dobra organizacija ključ svega. 

Jelisaveta Orašanin, Instagram screenshot / jagodenamagli
 

- Mislim da je stvar samo dobre ogranizacije. Ako sve unapred isplanirate, uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da ja unapred sve isplaniram. I kada su snimanja volim da se sve precizno dogovorimo zbog organizacije svih. Tako da, meni iskreno to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što ja već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo. Uživam u stalnim putovanjima. Stvarno važim za nekog ko voli da putuje. Uvek bila.

„Ne hvata me praznična euforija!"

Posebnih želja za 2023. godinu - nema. 

- Život mi sam pravi (odluke), reguliše. Kada mi se desi neki problem u trenutku odmah sve rešavam. Resetujem se, podesim i šta treba ispravim. Nikada nisam imala novogodišnju euforiju. To mi je i dan kao svaki drugi. Jeste da se u vazduhu oseća novogodišnja euforija i volim je, ali nije da sada da tog dana donosim neke bitne odluke. Ono što želim da su svi zdravi. Ostalo sve dođe - zaključila je Orašaninova.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike