Sakis Ruvas je osvojio srca žena, bio je u centru gej afere, oženio se i dobio četvoro dece, a ovako izgleda u šestoj deceniji

19.01.2023

22:41

0

Pojavljivanje na Evroviziji 2004. godine je bila prekretnica u njegovog karijeri

Sakis Ruvas je osvojio srca žena, bio je u centru gej afere, oženio se i dobio četvoro dece, a ovako izgleda u šestoj deceniji
Sakis Ruvas - Copyright Profimedia

Sakis Ruvas, popularni grčki pevač stekao je veliku popularnost 2004. godine svojim scenskim nastupom na prestižnom muzičkom takmičenju za najbolju pesmu Evrovizije. Naime, on je numerom „Šejk it”, zarazio čitavu populaciju, te je za kratak vremenski period postao miljenik ženske populacije. 

Od tog trenutka ne jenjava interesovanje javnosti ne samo za njegovu muziku, već i za privatni život. Ono što je obeležilo njegovu karijeru jeste svakako Evrovizija, ali i navodi da je bio deo jedne gej afere. 

Profimedia
Sakis Ruvas

Naime, u Ruvasu su postojali brojni medijski napisi, a između ostalog i to da je naklonjen istom polu, što je pevač svojevremeno i demantovao oženivši dugogodišnju devojku Katju Ziguli, s kojom je bio u vezi od 2003. godine.

Vezu dugu 14 godina, krunisali su brakom, a dokaz njihove ljubavi su i četvoro dece koje je par dobio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

Iako nikada nije želeo da se oglašava povodom napisa o njegovoj seksualnoj orijentaciji, kolale su priče da je pevač svojevremeno uhvaćen tokom gej orgija na brodu gde su koristile i razne supstance.

Inače, Sakis Ruvas je 2009. godine u Moskvi ponovo predstavljao Grčku sa pesmom „This is our night”, ali njegov plasman nije bio ni blizu onom prethodnom iz 2004. godine, iako je oba puta nosio beli kostim, koji je takoreći bio njegov džoker u rukavu. 

Sakisu godine ne mogu ništa! Iako je ušao u šestu deceniju, on je sada takoreći u najboljoj formi, baš kao da je na početku karijere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

Posle uspeha koji je postigao na Evroviziji, nizao je i druge brojne uspehe, održao veliki broj koncerata, odigrao nekoliko uloga, a bio je i u žiriju grčkog „X Faktora”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike