„Zora je svanula"! Neda Ukraden predstavila svoju knjigu: Sama sam je pisala, ovo sam celog života sanjala (FOTO/VIDEO)

20.10.2022

10:55

0

Pevačica je otkrila šta će čitaoci moći da pročitaju u njenoj biografiji, pa izdvojila najbržu bračnu ponudu koju je neko mogao da dobije

„Zora je svanula"! Neda Ukraden predstavila svoju knjigu: Sama sam je pisala, ovo sam celog života sanjala (FOTO/VIDEO)
Neda Ukraden - Copyright 24sedam/M.G.

Neda Ukraden je danas sa velikim zadovoljstvom predstavila javnosti svoju knjigu „Zora je svanula", na promociji organizovanoj u jednom poznatom prestoničkom lokalu. Prvi primerak, inače, pripao je bio pevačicinoj naslednici.

Danas, 20. oktobra, Neda je zbog autobiografije okupila brojne prijatelje, kolege, ali i medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, svakako ne skrivajući koliko je raduje to što će se ista naći i na Sajmu knjiga u Beogradu. 

- Izuzetno sam srećna i ponosna zbog ove današnje promocije. Mnogo lepih stvari se u mom životu desilo, vezano za muziku, koncerte, nagrade, priznanja, a ovo je nešto što sam celog života sanjala. Još od momenta kada sam se javila na audiciju radio Sarajeva, na nagovor moje prijateljice Ljilje. Nisam ni slutila da bih mogla biti primljena i jednog dana mogla biti pevačica. Uprkos tome što sam se obrazovala za sasvim druge stvari, sudbina je ispisala stranice tog mog života, kakvom se nisam nadala - rekla je Neda na promociji.

24sedam/M.G.
Neda Ukraden

Kako je pevačica navela, ona je u knjizi opisala i svoj život sa pokojnim mužem, pa sve do danas, kao i poreklo njene porodice, te istakla da će se mnogi upoznati kroz stranice njene biografije.

Neda je istakla da je sloboda nešto što najviše voli na svetu, da to ne bi menjala ni za šta, pa otkrila da će ljudi u knjizi čitati i o najbržoj bračnoj ponudi koja se nekome desila u životu.

Pored brojnih predstavnika medija, Nedu su na promociji podržale koleginice Goca Tržan i Vanesa Šokčić, a tu je bila i Suzana Mančić, Vesna Dedić, kao i pevačicina ćerka Jelena i brojni prijatelji, njeni drugovi iz škole koju je pohađala u Sarajevu.

24sedam/M.G.
Neda Ukraden

Inače, pevačica je istakla da je lično ona pisala knjigu, te da niko nije to uradio za nju.

Iz izdavačke kuće "ALO media" istakli su da im je čast što izdaju knjigu Nede Ukraden, pre svega zato što je ona brend koji traje, a dodali su i da bi voleli da objave i nastavak.

Knjiga je dobila naziv po njenoj najpoznatijoj pesmi, a pevačica je istakla da se celog života borila za sve što je želela.

Prvi primerak knjige Neda je posvetila ćerki Jeleni uz emotivnu poruku.

- Jeco, kad pročitaš ovu knjigu, razumećeš zašto je majka ostala sama. Eto. Živa ti meni bila i tvoja divna deca i mog dragi zet koga obožavam kao i on mene. Peco, ljubi te tvoja tašta - rekla je Neda na promociji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike