Neda Ukraden ima kuću, vilu, apartmane, tri stana, pa kupila još jedan i to u Zagrebu: U kvadratima „teška" 4.500.000 evra!

21.11.2022

21:55

2

Nema sumnje - pevačica je na ovaj način postala prava „kraljica nekretnina"

Neda Ukraden ima kuću, vilu, apartmane, tri stana, pa kupila još jedan i to u Zagrebu: U kvadratima „teška" 4.500.000 evra!
Neda Ukraden - Copyright ATAImages/ A. A.

Neda Ukraden se, po svemu sudeći, stambeno ozbiljno dobro obezbedila! Pre nekoliko godina, pevačica je na svoju već zavidnu listu dodala i stan od 75 kvadrata u Zagrebu, u novogradnji, pišu domaći mediji. Takođe, pazarila je i dve garaže u toj zgradi od po 18 kvadrata.

Stan je, inače, trosoban i nalazi se na osmom spratu. Čine ga dve spavaće i jedna dnevna soba, kupatilo, izdvojen WC, kuhinja i terasa površine oko pet kvadrata. Kako piše tamošnji „Imperijal", za njega je izdvojila tačno 117.000 evra. 

Sa druge strane, Neda ima dva stana u naselju Golf na Banovom brdu, čija je površina oko 200 kvadrata. Prema tržišnim cenama, vrednost ovih nekretnina je oko 300.000 evra, a kada je pre dve godine kupila i elitni stan u Beogradu na vodi (koji se vodi na ime njene ćerke Jelene Bilbije), navodno je bila iskeširala 400.000 evra za to zadovoljstvo.

Lista ide dalje!

Pevačica je vlasnica i vile od 150 kvadrata u Lepetanima u Boki Kotorskoj, koja prema procenama vredi oko milion i po evra, prenosi „Kurir", a pre nekoliko godina izgradila je i zgradu s nekoliko apartmana u istom mestu, čija je vrednost oko dva miliona evra.

- Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega - objasnila je Neda jednom prilikom.

Ove godine - pevačica je renovirala srušenu kuću u Imotskom, gde je izgradila i bazen u dvorištu. S obzirom na to da se ova nekretnina nalazi na 30 minuta od obale mora, njena vrednost je oko 200.000 evra. Zato, kada se sve sabere, pevačica je u nekretninama „teška" više od 4.500.000 evra, čime se približila svom kolegi Goranu Bregoviću - već čuvenom „sakupljaču nekretnina"

Imala bi Neda i više!

Pored kuće u Imotskom, koja je srušena 1992. tako što je minirana, Neda je ostala i bez dva stana u Sarajevu, trosobnog u naselju Ciglane i dvosobnog na Ilidži, koji su bili izuzetno vredni, kao i dva lokala u centru grada.

Ona je to kasnije uspela da proda, ali po bagatelnoj ceni, napominju domaći mediji.

Neda Ukraden, A.A./ ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike