''On nije reper, već izvođač Beogradskog proleća!'' Ana Nikolić ponovo proziva Rastu zbog priče o pijanstvu: Slagao me je!

09.11.2022

13:41

0

Pevačica nema nameru da obustavi rat sa bivšim suprugom

''On nije reper, već izvođač Beogradskog proleća!'' Ana Nikolić ponovo proziva Rastu zbog priče o pijanstvu: Slagao me je!
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sukob bivših supružnika, Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, ovih dana je eskalirao, a pevačica nije birala reči kada je bivšeg supruga i saradnika potkačila javno na svom Instagram nalogu. Njihov korak se iz dana u dan pomno prati, Rasta nije želeo mnogo da komentariše svađu sa bivšom, ali ju je ipak pomenuo danas pred medijskim ekipama.

- Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku - bilo je sve što je rekao Rasta.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Tim povodom oglasila se Ana, koja je bivšem suprugu odgovorila stihovima pesme "Ta spika" Mimi Mercedes, a potom ponovo oplela po njemu.

- Oni misle da su neki k.... ovde, a?! Oni misle da mogu protiv kobre, a?! Protiv Nikolić Ana, a?! No, no, no! Da li oni išta misle, tebra?! - odgovorila je Ana.

Takođe je istakla da ju je bivši suprug, koga zove Rista, slagao da je reper.

Ana Nikolić,ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ja trenutno otkrivam rep i spremam novi album, shvatila sam da me je taj Rista slagao. Sve me je slagao, pa čak i da je reper. On uopšte to nije, nego izvođač Beogradskog proleća '98, izvodi kancone i šansone - poručila je Ana za Pink.rs.

Podsetimo, Ana je po svom bivšem partneru osula paljbu na svom Instagramu i nije birala reči:

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Ristu"! Više mi ga je pun ku*ac i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više pun ku*ac svega, iskreno da kažem - rekla je tada ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike