Zaratile Viktorija Bekam i Stela Makartni: Ovo je presudilo prijateljstvu dugom više od decenije!

17.01.2023

06:45

0

Jedan potez žene fudbalera naslednici čuvenog „Bitlsa" je veoma teško pao

Zaratile Viktorija Bekam i Stela Makartni: Ovo je presudilo prijateljstvu dugom više od decenije!
Viktorija Bekam, Stela Makartni - Copyright Profimedia

Viktorija Bekam i Stela Makartni obožavale su da provode vreme zajedno. U istim krugovima su se našle još 2010. godine, kada je Dejvid Bekam unajmio Stelinog supruga Alasdhara Vilisa da mu bude „guru za stil". Godine 2016. već su postale najbolje drugarice, pa su se i njihove ćerke zbližile.

Međutim, sada je sve palo u vodu - zbog sestara Hadid.

Bivšoj Poš Spajs je, navodno, baš zapalo za oko što je Stela unajmila Điđi i Belu za svoj šou nekoliko meseci posle nje. Makartnijeva naslednica obično takvim stvarima nije davala na značaju, jer veliki modeli poput njih uglavnom traže vrtoglave sume novca za svoja pojavljivanja. Starija sestra trenutno je „teška" 15, dok je mlađa odmah za njom - sa 14 miliona funti.

Bela Hadid, Profimedia
 

Kada ih je Stela „odjednom poželela", Viktoriji je to najpre bilo izuzetno sumnjivo, da bi joj ubrzo i strašno išlo na živce, tvrde izvori za „Mirror". Takođe, mnogima nije jasno i što se iznervirala, kad je ona uglavnom ta koja često uspeva da „za jednu ocenu bude bolja" od Stele.

Podsetimo, perje je letelo na sve strane pošto je stilistia Džejn Hau „izabrala Viki preko Stele i otišla u njen tabor" svojevremeno.

- Stela duboko veruje da ju je dosta jakih imena napustilo baš zbog Viktorije, ali... To je sve na osnovu šuškanja iz njene kancelarije. O tom njihovom rivalstvu se često pričaju priče, kao i sada, jer su zanimljive - zaključio je insajder, prenosi „The Sun".

Điđi Hadid, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike