„Viktorija je tad zvala moju majku, to me je baš zabolelo!" Klupko se odmotava: Nikola Pelc i dalje u šoku zbog svekrve!

23.09.2022

05:45

0

Pošto ju je gospođa Bekam, kako kaže, „goustovala", od muke nije znala šta će

„Viktorija je tad zvala moju majku, to me je baš zabolelo!" Klupko se odmotava: Nikola Pelc i dalje u šoku zbog svekrve!
profimedia-0722907209 - Copyright Profimedia

Otkako se udala za Bruklina Bekama, mlada bogatašica Nikola Pelc (27) u fokusu je javnosti - zbog izvesne svađe sa sada i zvanično svekrvom Viktorijom Bekam. Sve je, prema napisima stranih medija počelo zbog venčanice koju Pelcova, šuškalo se, nije htela da nosi, pa proslavljena Poš Spajs, navodno, nije htela ni da joj je napravi u okviru svog modnog ateljea. 

Kada je još Nikolina majka Klaudija Hefner Pelc rekla kako je „ona sve rešila po pitanju venčanja", nastao je opšti šou, dok njena naslednica, po svemu sudeći i dan-danas pati jer ju je Viktorija u stvari „goustovala kad joj je bila najpotrebnija". 

- U stvari sam baš planirala da nosim venčanicu koju će ona dizajnirati. To mi je bilo super, da nosim nešto što je svekrvine ruke delo. Sastale smo se, dogovorile i, onda je nije bilo danima... Zvala je zatim moju majku da njoj kaže da od haljine nema ništa - istakla je za američku „Graciju", pa otkrila kako se odmah bacila na rešavanje problema, svakako u neverici zbog svega što se već desilo. 

Viktorija Bekam, Profimedia
 

- S mamom sam porazgovarala, ali i sa Lesli (prijateljicom, stilistkinjom Lesli Fremar) i rekla sam: „Okej, ovo se neće desiti, znači, šta ćemo sada?" - pisetila se, dodajući kako tada još nije bilo nikakve drame. 

Ona je nastala kada se pročulo za incident. 

- Kad sam pročitala šta ljudi misle o svemu, da se priča kako sam ja rekla da nežu da nosim Viktorijinu venčanicu i lsično, to me je baš zabolelo. To je tako daleko od istine - izjavila je ona, koja trenutno najčeše provodi vreme planirajući veliku porodicu sa svojim suprugom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike