Pravi razlog zašto su je prozvali „Poš Spajs"! Sve se desilo tokom jednog ručka, 1996. godine: Viktorija Bekam ispričala sve!

17.04.2021

13:00 >> 13:11

0

Isprva, nije bila baš oduševljena, ali ime po kom je i danas poznata brzo joj je priraslo za srce

Pravi razlog zašto su je prozvali „Poš Spajs"! Sve se desilo tokom jednog ručka, 1996. godine: Viktorija Bekam ispričala sve!
Copyright Viktorija Bekam Profimedia

Viktoriju Bekam, posle brojnih kako muzičkih, tako i modnih uspeha, i danas veoma dobro znaju kao Poš Spajs iz čuvene grupe „Spice Girls”. Danas, jedna i od najpoznatijih žena fudbalera proslavlja 47. rođendan, a tim povodom – otkrivamo zašto joj je dodeljen baš taj nadimak.

Sve se odvilo tokom jednog ručka 1996. godine, obelodanila je putem Instagram storija jednom prilikom Viktorija, kada je „girl-power” bend tek „hvatao zalet” ka najvišim zvezdama. Svaka njena koleginica, takođe, dobila je svoju „ulogu”, u odnosu na to kako se predstavljala, nosila i bila karakterno – Džeri je Džindžer Spajs, Mel Bi Skeri Spajs, Melani Si je postala Sporti Spajs, a Ema Bejbi Spajs.

– Dato mi je „ime” Poš 1996. godine, tokom jednog ručka s Piterom Lorejnom iz „Top od The Pops” magazina. Ne mogu da kažem da mi se odmah dopalo, ali za kratko vreme, priraslo mi je za srce. Bila sam mlada, sramežljiva, pa mi je pomoglo da pronađem sebe, dobijem na samopouzdanju, pa i otkrijem „svoj glas” – pisećala se svojevremeno gospođa Bekam.

U prilično klasičnim, ženstvenim izdanjima, Bekamova je plenila, pa tako i hrabro – bila Poš, uvek stilizovana, odisala je luksuzom, prefinjenošću. „Delovala je skupo”, prenosili su strani mediji.

Poš Spajs Profimedia

Tu se, međutim nije zaustavila.

– Posle „Spice Girls” ere uspela sam da se malo odmaknem od te fine, ali i povučene devojke i ostvarim se i na drugim poljima. Znate, želela sam da odem u nekom drugom smeru, kao već jaka žena. Ali zahvalna sam što su me prozvali Poš. To mi je svakako promenilo život, na bolje. Otvorilo mi vrata, da ostvarim sve svoje snove – zaključila je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike