Šta je danas sa Rebekom, zbog koje je umalo propao brak Bekamovih? „Naravno da se kajem što sam verovala kome ne treba!"

10.07.2022

05:50

0

Viktorija i Dejvid su nedavno proslavili 23. godišnjicu, što se svakako ne bi dogodilo da su se 2003. rastali zbog Lusove

Šta je danas sa Rebekom, zbog koje je umalo propao brak Bekamovih? „Naravno da se kajem što sam verovala kome ne treba!"
profimedia-0025107493 - Copyright Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam su se venčali početkom jula 1999. godine, pa nedavno i proslavili 23. godišnjicu braka. Pored brojnih sećanja na njihovo bajkovito venčanje, detalja s početka njihove ljubavi... Pojedini strani mediji su odgovorili i na pitanje javnosti - gde je danas Rebeka Lus i šta radi - nekadašnja asistentkinja, zbog koje je sve moglo da padne u vodu pre 19 godina.

Tada ogromnoj fudbalskoj zvezdi je trebalo mnogo vremena ne bi li se „oprao od glasina" kojih je bilo na gotovo svakom ćošku otkako je ona rešila da progovori o svemu. Drama mu je umalo „odnela" i brak i reputaciju, a o istoj aferi se i dan-danas spekuliše.

Viktorija i Dejvid Bekam Profimedia
 

Rebeka i Dejvid

Njih dvoje su, podsetimo, prvi put bili fotografisani zajedno 18. septembra 2003. godine u noćnom klubu „Ananda" u Madridu. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je, navodilo se, bila preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale.

Nakon objavljenih fotografija na kojima su veoma blizu jedno drugog, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, nešto kasnije, saznalo se da su iste večeri Rebeka i Dejvid „zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro"... Izvor je tada ispričao, a prenosili tamošnji mediji, kako je Bekam još u kolima počeo da ljubi svoju asistentkinju i govori joj da je to jedva čekao.

 

 

Nekoliko dana kasnije je sve „puklo" pa je Viktorija, prema daljim napisima, zvala Rebeku i zapretila joj, ne bi li se sklonila od njenog muža. Par je skandal prebrodio, a Lusova je najpre iskoristila svojih pet minuta slave za fotografisanje za „Plejboj", a onda je bila u nekoliko rijaliti šouova. Ne želeći, međutim, da samo nju za sve krive, za štampu je ispričala „šta se stvarno desilo s Bekamom", što je i te kako bilo prodrmalo javnost.

Njihov odnos je, navodilo se, bilo izuzetno strastven, a on je, prema njenim rečima tvrdio kako mu je muka od tela njegove žene kad je utehu pronašao u njoj. 

- Te njene kosti, opsednutost mršavljenjem, gadi mi se sve - pričao joj je navodno, dok su radili sve ono što s nekada Poš Spajs nije mogao (s lancima, pa vezivanjem...), otkrila je bila Lusova.

Rebeka Lus Profimedia
 

- Priznao mi je da Viktoriju gleda kao sestru, ortaka, a ne kao suprugu. Oni dugo nisu imali odnose - tvrdila je takođe Rebeka svojevremeno za „People", pa dodala kako Dejvid voli da nosi Viktorijine stvari poput šnali, nakita... Kao i da su redovno razmenjivali bezobrazne poruke.

Zašto je započeo aferu?

Prema njenim rečima, u aferu su stupili onda kada je Viktorija odbila da mu se pridruži u Španiji stavivši svoju karijeru na prvo mesto.

- Njemu je bila potrebna žena koja će da bude sa njim u trenutku kada je bio veoma usamljen. Sigurna sam da do naše veze ne bi došlo da je Viktorija bila pored njega - pričala je Losova, te nastavila o tome da je umela i sama da se „pokači" s Dejvidom jer je bilo očigledno da mu Viktorija svakako nedostaje.

Na kraju, ona je ostala bez posla zbog svega što se dogodilo, a fudbaler je sve oštro i dugo negirao. I dan-danas, što se njega tiče, u pitanju su samo tračevi i njene izmišljotine.

Dejvid Bekam Profimedia
 

Nekad i sad...

Losova je danas u srećnom braku s lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom i ima dva sina, Magnusa i Lijama. Supruga je upoznala u „71 degrees north" šouu 2008. godine, gde je on bio doktor na setu. Pošto je bila izbačena iz programa, stupili su u kontakt.

Danas je joga instruktorka i vreme provodi u divljim delovima Norveške. Voli da ide na trčanje, vožnju biciklom, planinarenje ali i generalno istraživanje okoline s decom.

- Moj život je sada drugačiji - nedavno je izjavila za „Mirror", dok je za britanski „OK!" naglasila da ništa od svojih ne skriva, pa ni ružnu prošlost.

- Sinovi znaju da se mama slikala za „Plejboj" i vrlo su svesni te moje „nevaljale strane". Ali naravno da se kajem što sam verovala kome nije trebalo i zbog nekih svojih postupaka. Donela sam baš dosta loših odluka, verovala i kome nisam smela... Međutim, nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se u šest ujutru. Sad sam u krevetu do 21, a ustajem u šest! Ljudi se menjaju - zaključila je ona svoju priču.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike