Viktorija otkrila zašto je uklonila tetovažu posvećenu Dejvidu! Svi misle da se popularni par razvodi

14.10.2022

17:10

0

Autor: Marija Mitić

Razlozi za ovu odluku su, kako je objasnila "spajsica" ipak potpuno drugi

Viktorija otkrila zašto je uklonila tetovažu posvećenu Dejvidu! Svi misle da se popularni par razvodi
Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Viktorija Bekam uklonila je tetovažu posvećenu suprugu Dejvidu Bekamu. Kako je tetovaža na zglobu ruke, svi su primetili da je više nema, pa su počele i spekulacije o mogućem ljubavnom krahu slavnog para.

Ipak, o tome nema ni govora. Naime, nekadašnja "spajsica" otkrila je sada zašto se odlučila na ovaj korak, a razlozi nisu ni blizu onoga što su mnogi pretpostavljali.

- Odavno imam ove tetovaže i jednostavno nisu bile baš delikatne - rekla je, ističući da su njen muž i sinovi prekriveni “predivnim” tetovažama.

- Moje su bile samo malo predebele i jednostavno nisu bile tako lepe. Nisu izgledale tako lepo - nastavila je i dodala da nije ostavila svog muža, već joj je samo bilo "muka" od te tetovaže.

Profimedia
Viktorija Bekam

Govoreći o svojoj porodici, četrdesetosmogodišnja modna dizajnerka takođe se osvrnula i na njihov navodni razdor koji je, kako se priča, nastao zbog braka Bruklina Bekama s Nikolom Pelc ranije ove godine.

- Bilo je to predivno venčanje. Kao majci, videti svog sina tako srećnog znači puno. Mislim da se radi o bliskoj porodici i da smo svi uvek otvoreni za komunikaciju. Nikada ne možete ponuditi pravi savet, deca to moraju sama shvatiti, ali vi morate biti tu.

Profimedia
Nikola i Bruklin Pelc Bekam

Bruklin i Nikola su inače razbili predrasude o navodnoj porodičnoj neslozi kada su se pojavili na nedavno održanoj Viktorijinoj modnoj reviji u Parizu. Par je sedeo u prvom redu uz Dejvida i Bruklinovu braću i sestru - Romea, Kruza i Harper, što je dizajnerku rasplakalo tokom njenog poslednjeg naklona na modnoj pisti.

- Planirala sam da izađem i fotografišem se za kraj revije, ali upravo sam tada videla svog muža, videla sam svoju decu, videla sam svoje roditelje i jednostavno sam postala jako emotivna - zaključila je tada za tamošnje medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike