Barbara Bobak nikad žešče udarila na Darka Lazića: Prošla godina mi je iz života odnela smeće!

12.01.2023

16:04

2

Pevačica ne prestaje da šokira svojim izjavama

Barbara Bobak nikad žešče udarila na Darka Lazića: Prošla godina mi je iz života odnela smeće!
Darko Lazić, Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ A.A.

Barbara Bobak, pevačica i bivša devojka Darka Lazića progovorila je o prošloj godini tokom koje je i raskinula sa pobednikom "Zvezda Granda". Barbara je 2022. godinu opisala kao pročišćujuću, koja ju je oslobodila svega toksičnog.

Bobakova je ovom izjavom definitivno potkačila neke ljude, a samim tim i svog nekadašnjeg izabranika Lazića:

- Prethodna godina mi je odnela svo smeće i prljavštinu iz života, sve sitne duše, lažne prijatelje i loše ljude - rekla je ona i dodala da je spremna za novu ljubav:

24sedamTV
Barbara Bobak

- Za ljubav sam uvek spremna, a ako me pitate kakav me muškarac privlači, moj odgovor je - harizmatičan, inteligentan, ambiciozan, korpulentan i uspešan - navela je Barbara.

Podsetimo, Barbara Bobak je muzičku karijeru takoreći započela snimanjem kavera starih pesama koji u njenom izvođenju broje milione pregleda na jutjub platformi. Ona je kao i neke njene kolege vratila u život neke stare pesme, a zbog ovoga je kako kaže imala problem sa pojedinim starijim koleginicama zbog pesama koje je obradila.

- Imala sam problem sa Sanjom Maletić zbog pesme „Evo sviće zora“. Mislim nisam ja lično imala probelm sa njom, nismo nas dve komunicirale. Zvala je na sve strane da se skine pesma i eto skinuta je - rekla je pevačica.

Privatna arhiva/Barbara Bobak
Barbara Bobak

Bobakova je istakla da nema nameru da ulazi u raspravu sa kolegama zbog obrade pesama, i ukoliko joj bilo ko traži da povuče numeru, ona to i uradi, ali smatra, da su takvi potezi nepotrebni. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike