Majka Barbare Bobak je plavuša, a zbog zanosnog izgleda svi misle da su sestre! (FOTO)

03.01.2023

22:40

0

Pevačica pokazala majku, a mnogi su pomislili da joj je to sestra

Majka Barbare Bobak je plavuša, a zbog zanosnog izgleda svi misle da su sestre! (FOTO)
Barbara Bobak - Copyright Privatna arhiva/Barbara Bobak

Mlada pevačiva Barbara Bobak javnosti je postala poznata po vezi sa Darkom Lazićem, na koju je u prošloj godini stavila tačku. O Darkovoj novoj ljubavi se mnogo spekuliše, a pevačica ne želi ni da komentariše navode da se njen bivši ponovo oženio.

Tek nakon raskida sa popularnim pevačem, pevačicin talenat je došao do izražaja, počela je da izbacuje obrade folk hitova, nakon čega su usledile i njene pesme, koje su naišle na dobar odziv publike.

Barbara je ubrzo dospela i na snimanja novogodišnjih programa televizije "Pink" i "DM SAT", gde je pored pevanja progovorila i za medije. 

ATAImages/ M.M.
Barbara Bobak

Poznato je da je pevačica jako mlada uplovila u estradne vode, a sada je novom objavom na svom Instagram nalogu šokirala pratioce, pokazavši majku Svetlanu Bobak (46).

- Nije mi sestra, mama mi je - napisala je Babara u opisu fotografije.

Barbarina fotografija sa majkom naišla je na brojne komentare, a mnogi su prokomentarisali da su kao bliznakinje, a ne majka i ćerka, jer neodoljivo podsećaju jedna na drugu, a generacijski jaz gotovo da je neprimetan.

Barbara je očigledno dobru genetiku i lepotu nasledila od majke Svetlane, koja u petoj deceniji važi za zanosnu plavušu. Crte lica, usne i oči su im gotovo identične, a ono što ih razlikuje jeste boja kose.

Pevačica je nedavno priznala da joj se muškarci udvaraju na nastupima, ali da ipak nema onih napornih.

- Nabacuju mi se ponekad, onako na finjaka mi pošalju bocu pića. Zna se šta ja volim da pijem, nije jeftino... Šalim se, naravno. Ne prilaze mi neki smarači, valjda shvataju poruku mog ponašaja. Nisu fudbaleri moj tip. Više volim malo kurpulentnije muškarce. Ne volim sport i sportiste, ali ne gledam ljude kroz posao i čime se bave, bitno mi je da mene tretira kako treba i da je uspešan u tome što radi. Nema smisla da ja koja stremim ka nečemu i koja gradim put i karijeru, budem sa nekim ko nema iste ambicije kao ja, za koji god to posao - ispričala je Barbara nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike