Darko Lazić rešio misteriju tajnog venčanja! Priznao da se uselio kod devojke i kada će biti svadba: Štedimo!

13.12.2022

07:46

0

Želja mu je da sa Katarinom kupi stan u Novom Sadu i da imaju troje dece

Darko Lazić rešio misteriju tajnog venčanja! Priznao da se uselio kod devojke i kada će biti svadba: Štedimo!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U medijima je pre nekoliko dana kao bomba odjeknula vest da se pevač Darko Lazić ponovo oženio i to u tajnosti, a da na samom činu venčanja sa novom izabranicom Katarinom nije prisustvovala ni njegova majka Branka Lazić.

Javnost je spekulisala, a sam pevač sve do danas nije potvrdio, ali ni demantovao ove navode medija, čak se i sam šalio povodom ''venčanja'' te na svom Instagramu kačio fotografije na kojima se naziru mladenci.

Pevač je sada otkrio brojne detalje iz zajedničkog života sa Katarinom, koja mu je bila devojka još pre braka sa pevačicom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu.

Instagram printscreen/_katarina_24
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

Živi kod devojke

Folker kroz šalu priznaje da mu nije problem što se instruktorki fitnesa "privalio" u stan i što ga ona, kako kaže, izdržava, jer se poznaju 14 godina. Dok štede za zajedničku nekretninu, Darko i Kaća zajedno žive u njenom stanu u Novom Sadu.

- Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider. Ona mi je i lični šofer, jer ja nemam dozvolu i ne mogu da vozim. Sad nemam para, ali skupljam novac da kupim stan za Kaću i mene u Novom Sadu - počeo je pevač, pa dodao:

- Znam da mi mnogi ne veruju, ali stvarno nemam para za nekretninu. I dalje skupljam novac da bih kupio stan u Novom Sadu. Kaća je vezana za taj grad, pa ćemo se tu skućiti - rekao je Lazić.

Amir Hamzagic/ATAImages
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

Misterija tajnog venčanja

Darko još nije zaprosio devojku, iako se priča da su se već i venčali, po drugi put, jer oboje imaju brak iza sebe.

- Kakvo crno tajno venčanje? Kada se budem ženio, čuće se od Vojvodine do Pirota. Napraviću slavlje koje će trajati tri dana, sa 1.000 zvanica. Vrteće se vo na ražnju, piće se domaća rakija... Organizovaću veliku tradicionalnu svadbu. Ako da Bog, sledeće godine ćemo se venčati. Jedva čekam, jer nikada nisam bio srećniji. Konačno pored sebe imam osobu koju bezuslovno volim i koja voli mene - otkrio je Darko, piše ''Informer''.

ATAImages/Amir Hamzagić
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

Želi još troje dece

Pevač dodaje da u 2023. godini planira da skocka život po meri, a osim stana i venčanja, Darko Lazić bi voleo da dobije čak troje dece sa Katarinom, jer kako kaže: Mališana nikad dosta! Obožavam ih!

Podsetimo, osim braka sa Anom Sević iz kog je dobio ćerku Lorenu, pevač ima i dve propale veridbe. Prva, sa Marinom Gagić - sa kojom ima sina Alekseja i druga sa pevačicom Barbarom Bobak

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike