Barbara Bobak prvi put iskrena: Pomogla mi je priča sa Darkom, ali sam potražila pomoć psihoterapeuta zbog njega

10.11.2022

08:41

1

Pevačica otvoreno priznaje da je u javni svet ušla mnogo brže zato što je bila sa poznatim folkerom

Barbara Bobak prvi put iskrena: Pomogla mi je priča sa Darkom, ali sam potražila pomoć psihoterapeuta zbog njega
Darko Lazić i Barbara Bobak - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Barbara Bobak možda danas gradi put kao uspešna pevačica, ali je šira javnost za nju čula zbog veze sa folkerom Darkom Lazićem. 

Njih dvoje su neko veze bili u vezi, pa se čak i verili, ali je onda ljubav pukla. Darko je nastavio dalje, a Barbara se trudila da izbegava da ga pominje u medijima, ali joj to nije polazilo za rukom. Uvek je isticala da je sama zaslužna za to što se proslavila, ali je sada prvi put priznala da joj je veza sa Darkom pomogla.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić i Barbara Bobak

- Da nisam bila sa Darkom, ne bih danas sedela u ovoj emisiji, možda bih došla za tri godine. Pomogla je meni ta priča. U vezi s njim sam bila jer mi se taj čovek dopao, a kakva je veza bila, to je sada druga stvar - rekla je ona, pa nastavila:

- Neću da glumim lažni moral, ali dobro je što sam preko njega ušla u medije, e sada, kako sam ja to platila, to je opet samo moja stvar. Bila sam zaljubljena i volela sam ga, ali ne želim da se nameće da sam sa Darkom bila iz koristi.

No, pored svega, pevačica ističe da je zbog veze sa Darkom izgubila neke ljude koje je imala pored sebe, ali i da je potražila stručnu pomoć kako bi svoje mentalno stanje dovela u red.

Privatna arhiva/Barbara Bobak
Barbara Bobak

- Zbog veze sa Darkom prodali su me mnogi ljudi, ali hvala im što sam shvatila kakvi su. Ta veza je bila disfunkcionalna i nismo opstali jer za odnos nije važna samo zaljubljenost. Smetalo mi je najviše njegovo ponašanje prema meni. Na to se ne bih vraćala jer sam sve to rešila sa stručnim ljudima. Išla sam na psihoterapiju i idem i dalje. Da me sve to ne bi pojelo, posećujem terapeuta s kojim razgovaram o svemu što mi se dešava. Javni život nije lak, izašla sam iz zone komfora, ali ja se ne žalim, a na terapije idem da ne bih izgubila sebe - objasnila je Barbara u emisiji "Milizam".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike