Luna Đogani otvorila dušu posle povratka na scenu: Otkrila gde će dočekati Novu godini i da li se vraća nastupima!

24.12.2022

15:25

0

Novu pesmu je dugo čuvala u fioci i čekala pravi trenutak

Luna Đogani otvorila dušu posle povratka na scenu: Otkrila gde će dočekati Novu godini i da li se vraća nastupima!
Luna Đogani - Copyright Printscreen/YouTube/ Sikter Tube

Vest da se influenserka i pevačica Luna Đogani vratila na muzičku scenu odjeknula je kao bomba, a njena nova pesma ''Kontra'' za samo tri dana na platformi Jutjub broji preko pola miliona pregleda.

Đoganijeva je iznenadila celokupnu javnost ovim potezom, budući da je poslednje dve godine na pomen muzičke karijere imala nezainteresovan stav, govoreći da se ne pronalazi u muzici i svemu što ide uz to.

Luna se povodom povratka na muzičku scenu oglasila za naš portal, pa priznala da je pesmu ''Kontra'' već dugo čuvala u fioci i čekala pravi momenat, koji je došao.

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
Luna Đogani

- Ova numera je novogodisnji poklon našoj vernoj publici. Pesma je dugo stajala u fioci i mislim da je sad idealno vreme da je izbacim. Za sve ostalo ne mogu da pričam i planiram, jer za sada mi je ovako dobro - počela je Luna.

Luna priznaje da u skorije vreme ne planira da izbaci još pesama, te da se isključivo vodi svojim unutrašnjim osećajem kada je karijera u pitanju.

- Nikada se ne zna, odlučila sam da radim ono što osećam i što volim, a to je svakako muzika. Izbacivala bih samo na naš kanal i to je dovoljno - smatra Đoganijeva.

Duete joj nude odavno, ali Luna je trenutno fokusirana na porodicu, Jutjub kanal i sopstvene projekte, kojih će biti, dok se na nastupe po klubovima ne bi vraćala. Novim spotom za pesmu je prezadovoljna, budući da je u njemu statirao i njen izabranik, Marko Miljković.

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
Marko Miljković i Luna Đogani

- Imam ponude za duete odavno još, ali za to ne mogu ništa da garantujem. Nastupe ne planiram. Što se spota tiče, treba da se poklopi dobra ekipa, dobra energija i trud. Imala sam sjajnu ekipu i moram priznti da uopšte mnogo novca nije uloženo u spot, koliko je ljubavi i pozitive. Ponosna sam na svoj tim - otkriva Luna.

Pored mnogih lepih stvari, u protekloj 2022. godini Luna je doživela i gubitak bebe, a za kraj poručuje da sa porodicom i miru i sreći želi da završi ovu i dočeka narednu godinu, sa puno radosti.

- Novu godinu ćemo ove godine provesti u krugu prijatelja u kućnoj varijanti, baš tako želimo da završimo ovu godinu. Radujemo se sledećoj - zaključila je Luna Đogani za 24sedam.

Spot za Luninu novu pesmu možete pogledati u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike