Luna Đogani se vratila na muzičku scenu: Utegla se u crveni lateks kombinezona, a u spotu i Marko Miljković (FOTO)

21.12.2022

19:35

7

Uprkos navodima da je odustala od muzičke karijere, influenserka je izbacila novu pesmu

Luna Đogani se vratila na muzičku scenu: Utegla se u crveni lateks kombinezona, a u spotu i Marko Miljković (FOTO)
Luna Đogani - Copyright Printscreen/YouTube/ Sikter Tube

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pevačica Luna Đogani jedan vremenski period se povukla sa estradne scene ističući da sebe više tu ne vidi i posvetila se porodici, ali zajedničkom biznisu sa suprugom - vođenju Jutjub kanala.

Iako je i sama Luna izjavama nagovestila da stavlja tačku na muzičku karijeru, ipak je napravila presedan i iznenadila svoje obožavatelje novom pesmom za koju je i uradila spot. 

Naime, numera nosi naziv ''Kontra'', a ono što je zanimljivo jeste da ulogu u ovom spotu ima i njen suprug Marko Miljković.

Kroz spot, Luna ima nekoliko odevnih kombinacija, crveni lateks kombinezon, ali i crnu kožnu varijantu, a ova numera je za samo šest sati numera je prikupila skoro 70.000 pregleda, što će reći, da je ovo u najavi pravi hit. 

Podsetimo, u zajedničkom intervjuu koji su Luna i Marko dali za 24sedam, pevačica je otkrila da je svesna da ne zna da peva i da sebe više ne vidi u muzici, ali, ipak, nešto se promenilo. 

- Što se tiče muzike, ne vidim sebe više u tome, da pevam, nastupam. Realna sam i svesna da nemam glas za to. Ali je to nešto što ja volim, to mi je ostalo iz muzičke porodice. Možda ako dobijem dobru pesmu, da je snimim za svoju dušu, uradiću to - rekla je Luna, na šta je Marko dodao: 

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani i Marko Miljković

Pitao bih je koliko pevača na našoj sceni zna da peva, koji je procenat? - kazao je Marko, a njegova supruga je tada istakla da muziku više ne vidi kao svoj put. 

- Ma svesna sam ja toga, kad bih nabrojala ko ne zna da peva, a uspeli su, svaka čast, ne potcenjujem nikoga, ali se ja nisam pronašla. Da ja to volim, da mi prija, znaš koliko bi me bolelo uvo što pričaju da ne znam da pevam? Nisu problem drugi ljudi, ja ne osećam da je to moj put.

Luninu novu pesmu možete čuti u videu ispod!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike