Luna Đogani priznaje da i nije neka domaćica: Otkrila šta zna da spremi!

10.01.2023

10:45

0

Ona ne krije da uživa u tome da udovoljava naslednici Miji

Luna Đogani priznaje da i nije neka domaćica: Otkrila šta zna da spremi!
Luna Đogani - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Luna Đogani važi za jednu od najplaćenijih influenserki u Srbiji i stalno izaziva ogromnu pažnju javnosti. U braku je sa Markom Miljkovićem, sa kojim je dobila ćerku Miu, a sada je progovorila o detaljima iz svoje svakodnevice, te priznala kakva je domaćica. 

- Mene je sramota da odgovaram na to pitanje. Bila je slava, ono što sam znala, ja sam napravila, posnu rusku salatu, meze, dala sam sve od sebe, sve ostalo smo kupili. Iskrena ću da budem, nisam domaćica, znam nešto najosnovnije, imam dete, moram da znam, ali da sam neka da znam da mesim, to ne. Jedemo svašta, kupimo dostavu, kuvana jela, napravim supu, sneđemo se, moramo zbog Mije nešto kuvano, ali ništa nam ne fali, živi i zdravi - ispričala je Luna.

ATAImages/Antonio Ahel
Luna Đogani, Marko Miljković

Đoganijevu smo prevashodno upoznali kao naslednicu poznatog dvojca iz nekada izuzetno popularne grupe Funky G, a da li je pored talenta za pevanje i ples, od poznate majke nasledila i vičnost u kuhinji, Anabela kaže:

- Bar jedno jelo dnevno kuvam, baš kad ne mogu da stignem, onda naručim. Prepisivala sam od mame, moja mama je vrhunska kuvarica, ja sam nešto malo pohvatala, nisam loša. U koroni sam kuvala baš, sad radim dosta.

Luna i njen izabranik postali su roditelji u junu 2021. godine, a Anabela ne krije da uživa u ulozi bake, te da joj je unuka Mia centar sveta. Na društvenim mrežama neretko deli emotivne fotografije, ali i videzapise, koji idu prilog tome da su svi porodično izuzezno posvećeni maloj Miji.

- Svaki dan se trudim da usrećim svoju decu, ne mora uvek biti materijalno, može da bude igra. Znate kakav je ovaj posao, a ne volim kad se ljudi baziraju samo na praznike, bitno mi je kad cele godine nekog usrećujem - istakla je Anabela.

Printscreen RTV Pink
Luna Đogani

Podsetimo, vest da se Luna Đogani vratila na muzičku scenu odjeknula je kao bomba, a njena nova pesma do sada na platformi Jutjub broji skoro milion pregleda. Đoganijeva je ovim potezom iznenadila celokupnu javnost, budući da je poslednje dve godine na pomen muzičke karijere imala nezainteresovan stav, govoreći da se ne pronalazi u muzici i svemu što ide uz to.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike