Ovako izgleda otac Marka Miljkovića koji se nikad ne pojavljuje u javnosti: Uhvaćen dok u naručju drži unuku (FOTO)

11.12.2022

10:26

0

Miljković je na Instagramu objavio fotografiju sa ocem i ćerkom

Ovako izgleda otac Marka Miljkovića koji se nikad ne pojavljuje u javnosti: Uhvaćen dok u naručju drži unuku (FOTO)
Marko Miljković - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Suprug Lune Đogani, Marko Miljković u javnosti ne voli preterano da iznosi informacije o svom privatnom životu. Početkom ove godine izgubio je majku Nedeljku, koja mu je uvek bila javna podrška tokom učešća u rijaliti programima, a o ocu je retko govorio. 

Zbog ove činjenice mnogi su se zapitali u kakvom su odnosu otac i sin, a Marko je jednim potezom na Instagramu, odgovorio na sva pitanja. Naime, on je objavio fotografiju iz porodičnog doma, na kojoj se vidi kako njegov otac drži u naručju unuku Miu i tako slikom pokazao da je s ocem vrlo blizak.

Instagram printscreen/marko.miljkovic
Otac Marka Miljkovića

 

Stariji Miljković je uživao u društvu svoje unuke, pa joj je pokazivao sadržaj na telefonu, a ovaj prizor je Marko podelio na Instagramu, i u opisu stavio emotikon srca. 

Iako su roditelji Đoganijeve - Gagi i Anabela, uvek u središtu javnosti zbog posla kojim se bave, ali i zbog pikanterija iz privatnog života. Miljkovićeva porodica je živela povučeno.

odsetimo, Luna i Marko su nedavno izgubili bebu, a pevačicina majka, Anabela Atijas je otkrila kako se par izborio sa ovom teškom situacijom.

- Luna se oporavila nakon onoga što joj se dogodilo. Normalno je da je sve to uzdrma. Luna je gubitak bebe stojički podnela. Sigurno da ima u planu da proširi porodicu. Ne znam sad šta je u njenoj glavi, ali nije ni ovo planirala. Nije ona tip koji naročito to planira - rekla je Anabela za Blic, pa se osvrnula na to kako provodi vreme kada se posle nastupa vrati kući:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike