Popović o smrti oca, navodnoj gradnji bez dozvole, pa susretu s Baba Vangom: Umalo žena da me izbaci napolje zbog ovoga!

30.10.2022

18:25

0

U tom periodu ga je jedno najviše zanimalo - kad će da se oženi, pa nije propustio da se i o tome raspita

Popović o smrti oca, navodnoj gradnji bez dozvole, pa susretu s Baba Vangom: Umalo žena da me izbaci napolje zbog ovoga!
Saša Popović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Saša Popović, pošto je pristao na veliku ispovest, zaista je i održao svoju reč. Gostujući u emisiji „Premijera - Vikend specijal" dotakao se raznih tema, pa tako i onih malo manje lepih. Govoreći o pokojnom ocu, primera radi, priznao je da i dan-danas razmišlja o tome kako bi se on poneo u izvesnoj situaciji, da je danas živ.

Tek onda „prelama" stvari i donosi odluke, velike ili male.

- Moj otac je preminuo nakon posledica saobraćajne nesreće u vreme kada sam svirao sa Lira šouom... Čim smo ga sahranili, morao sam da radim, takav je posao. Bio direktor, ali kasnije i trgovački putnik. Fantastično je pevao, svirao je klavir i harmoniku, bio nam je najveća podrška. Dolazio je na naše svirke, davao nam savete, govorio šta treba da promenimo... Vaspitavao me je da budem dobar, pošten. Danas, mnoge stvari kada prelamam, pomislim na to šta bi mi rekao - ispričao je Saša u pomenutoj emisiji, koji se svojevremeno, međutim o izvesnim stvarima raspitivao i kod Baba Vange.

- Dosta smo svirali i kada smo bili na jednoj od turneja, bilo je jako teško doći do nje. Čekalo se od osam meseci do dve godine. Radili smo u to vreme sa ministarstvom i njih smo zamolili da nam pomognu da je nađemo. Kod nje su odlazili mnogi političari, čak se govorilo i o Titu... Sve što mi je rekla, sve je pogodila. Kada sam seo ispred nje, rekla mi je da skinem naočare, a ja da bih je testirao, odgovorio sam da ne nosim naočare, na šta je malo falilo da me izbaci napolje. Rekla mi je da radim u grupi i da od toga nema ništa, da ćemo se raspasti, tako je i bilo. Rekla je da ću pevati, a ja jedini koji u bendu nisam pevao. Takođe, rekla mi je i da ću držati neke pevače, da ću biti direktor... Mene je u to vreme najviše zanimalo kada ću se oženiti, a ona mi je odmah rekla da od ženidbe nema ništa bar šest godina... Stvarno sam se sa Suzanom oženio kasnije i evo srećni smo već 26 godina! Suzana, volim te najviše na svetu - poručio je Popović.

Ovom prilikom, takođe, progovorio je i o brojnim spekulacijama vezanim za nekretnine koje poseduje. Dotakao se bio i izvesne „protivzakonite gradnje", pa izjavio:

- To je jedan plac koji sam uzeo, Luks 51. Ne smetam ja nikome, već sedma sila malo to pumpa, uvek ispadne da nisam dobio dozvolu ili da nisam dao nekome pare, sve je to normalno.

Saša Popović, 24sedam/D. B.
 

- Evo, upravo smo dobili dozvolu, čekali smo deset meseci i konačno je sve u redu, krećemo sa radom - zaključio je on, pa prokomentarisao i to kako gleda na situacije kada pevači kleče na nastupima zbog bakšiša, piju iz cipela i slično.

- Pio je Đani iz obuće, ostalo... Ne znam sad ni ko je klečao... Dobro, nije to sad nešto... Kada ljudi mašu sa 500 evra, ko ne bi kleknuo... Ne mislim da je to loše. Na romskim svadbama se najviše para uzimalo iako nikada nisam bio i žao mi je zbog toga. Tamo se najbolje provode pevači, najviše para uzimaju, uvek je posebno - kaže Sale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike