Hit fotografija Saše Popovića iz mladosti: Kao maturant je imao crnu kosu i brkove

23.12.2022

13:49

0

Popović važi za jednog od najvećih biznismena, a malo ko zna kako je izgledao u mladosti

Hit fotografija Saše Popovića iz mladosti: Kao maturant je imao crnu kosu i brkove
Saša Popović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Saša Popović nosi titulu medijskog maga, zaslužan je za uspešne karijere mnogih pevača, a kao mladić se i sam bavio muzikom. Sa bendom „Slatki greh” nastupao je širom bivše Jugoslavije.

Popović je jedan od najvećih biznismena u svetu šoubiza, a tome u prilog govori i to što on poseduje vozni park u čija je vrednost više od pola miliona evra. Svojim limuzinama se neretko provoza i do Grandovog studija, kada pa paparaci uslikaju.

Ono što javnost do sada nije imala priliku da vidi jeste kako je Popović izgledao u mladosti. Naime, na Tviteru je osvanula fotografija kada je Saša bio maturant. Na pomenutoj fotografiji Popović ima crnu kosu i brkove, te bi ga retko ko danas prepoznao. 

 

 

Inače, Saša Popović danas uživa u skladnom braku suprugom Suzanom Jovanović, koja mu je velika podrška u svemu što radi, a Jovanovićeva je svojevremeno ispričala da i posle 27 godina braka njihova ljubav cveta

- Ja prema mom mužu ne štedim ljubav. Ušli smo u 27. godinu. Ja znam da ako ujutru krenemo s lepim rečima, s normalnim razgovorom, s poljupcima, sa zagrljajima biće nam lepo, a ako nema toga, on se odmah zapita: „Sule, šta se s tobom dešava? Je l' ti mene voliš ili ne?”. Znači nema štednje - rekla je Suzana, pa dodala:

- Ja sam se za njega potrudila debelo, za velike velikane se samo velike bitke vode - ispričala je pevačica u emisiji „Magazin In”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike