Lepa Brena uživa u prvoj klasi: Pevačica uz šampanjac otputovala na egzotičnu destinaciju (FOTO)

05.01.2023

10:09

2

Njen život je već godinama rastrzan između Beograda, Majamija i Monte Karla

Lepa Brena uživa u prvoj klasi: Pevačica uz šampanjac otputovala na egzotičnu destinaciju (FOTO)
Lepa Brena - Copyright M.M./ATAImages

Kada spomenemo ime Lepa Brena, pomislimo na jednu od najuspešnijih karijera na ovim prostorima, te nimalo ne čudi da sebi može da priušti samo najbolje od najboljeg. Iako pevačica ne voli da govori o tome koliko novca ima, javnost je upoznata sa brojnim luksuznim nekretninama koje poseduje, jahtom, ali i sa egzotičnim putovanjima na koja redovno odlazi. 

Brena je sada podelila snimak iz aviona u kojem se vidi kako leži na kožnim sedištima ispred televizora, u avionu švajcarske avio kompanije. Ona je nasmejana, iz prve klase, sa čašom penušavog vina u ruci pozdravila svoje pratioce na društvenim mrežama i time izazvala brojne komentare, poput: "Brena zna da uživa", "Svaka čast", "Prelepo izgleda", "Divim joj se"...

Podsetimo, Lepa Brena je poslednjih dana privukla pažnju nesvakidašnjom haljinom sa motivom ženskog tela, koja je izazvala brojne reakcije širom regiona. Kako su je zbog toga napali u javnosti, ona se tom prilikom oglasila, te istakla da li smatra da je preterala.

- Našim lažnim moralistima, kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta. Kakav lažni moral - rekla je pevačica i dodala:

- Dok u današnje vreme partneri ubijaju žene, siluju se devojčice i ne prihvataju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. veku te širenju verske i nacionalne mržnje, naslikane zlatne grudi na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - rekla je Brena za Slobodnu Dalmaciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike