Kako se Suzana Jovanović i Saša Popović hrane: Dovoljno je da 14 dana povedem računa, skinem višak i to je to!

29.12.2022

08:15

0

Uz određeni režim ih „ne boli glava"

Kako se Suzana Jovanović i Saša Popović hrane: Dovoljno je da 14 dana povedem računa, skinem višak i to je to!
Suzana Jovanović i Saša Popović - Copyright ATAImagesAntonio Ahel

Govoreći jednom prilikom o svom režimu ishrane, Saša Popović je otkrio kako uspeva da ostane fit, ali i na koji način ume da se za samo 14 dana ratosilja viška kilograma ukoliko mu se dese. 

- Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim. Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane - naglašava Saša, pa nastavlja o detaljima svog jelovnika. 

- Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. Doručkujem pecivo, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci - prokomentarisao je, pa dodao kako je i njegova supruga Suzana Jovanović na istom režimu. 

„Skinem višak i, to je to!"

- Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program - objašnjava Popović.

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

Saša Popović Printscreen ,,Zvezde Granda”
 

- Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima - kazao je Saša jednom prilikom za „Informer".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike