Lepa Brena otkrila zašto se pela na ramena Saši Popoviću, pa prokomentarisala svoje padove: Ovako se šutnula u glavu! (VIDEO)

14.12.2022

09:18

0

Pevačica se slatko nasmejala na urnebesne kadrove koji se naširoko prepričavaju

Lepa Brena otkrila zašto se pela na ramena Saši Popoviću, pa prokomentarisala svoje padove: Ovako se šutnula u glavu! (VIDEO)
Saša Popović i Lepa Brena - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Lepa Brena nakon deset godina, sinoć je ponovo bila gošća Ognjena Amidžića, i tom prilikom je progovorila na mnoge životne, ali i estradne teme.

Brena je govorila o braku sa Bobom Živojinovićem, sa kojim je nedavno proslavila 31. godišnjicu, sinovima, prisetila se svog perioda sa ''Slatkim grehom'', ali i reči kontroverzne bugarske proročice baba Vange, koju je posetila tokom turneje osamdesetih.

Brena je već tada bila velika zvezda i punila je stadione i hale širom tadašnje Jugoslavije. Bila je prepoznatljiva po vedrom duhu, specifičnom dizanju noge na bini, ali i po tome što se kolegi iz benda, Saši Popoviću, često pela na ramena.

Tv Pink Printscreen
Lepa Brena

Pevačica je nekoliko puta u karijeri doživela peh na bini, izgubila ravnotežu i pala. Sinoć u emisiji su joj pušteni brojni padovi sa njenih koncerata, što ju je slatko nasmejalo, a ona je u prvi mah prokomentarisala svoj najstariji zapažen pad koji se dogodio na velikom solističkom koncertu u Mostaru, pa objasnila da se Saši na ramena pela iz inata lažnim moralistima koji su tada to osuđivali.

- U to vreme bilo je toliko skandalozno, što sam se ja pela Saši Popoviću na ramena i što je on mene podizao, da smo mi to radili posle iz inata da bi se smejali tom lažnom moralu koji je u to vreme vladao kod nas. Svaki put sam dizala tu nogu, to je dva koncerta dnevno i ja sam tu nogu toliko uvežbala da sam se u Mostaru udarila u glavu i pala sam, to je istina, ne može da se sakrije - ispričala je Brena.

Potom je prokomentarisala i druge padove koji su u javnosti zapaženi podjednako koliko i prvi.

- Tu sam imala sandale sa debelim đonom, a bina je bila od betona i sva je bila iskrckana i preko toga je bio etison, noga se samo okrenula, gde ću, ja na leđa, digla noge gore, znači opšta katastrofa. Obično se zanesem u pesmi "Pazi kome zavidiš", mnogo je volim i počela sam da mašem rukama, toliko sam mahnula rukom da sam izgubila ravnotežu i pala sam - ispričala je Lepa Brena u ''Amidži Šouu''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike