Marija Karan burno reagovala na pitanje o novom dečku i strastvenom poljupcu u kom su uhvaćeni!

03.01.2023

15:32

1

Izrevoltirana glumica ne dozvoljava pitanja na temu ljubavi

Marija Karan burno reagovala na pitanje o novom dečku i strastvenom poljupcu u kom su uhvaćeni!
Marija Karan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vest da glumica Marija Karan ima novog dečka odjeknula je u svim domaćim medijima, a pojavila se i fotografija sa dočeka nove 2023. godine, koju je par zajedno dočejao u jednom prestoničkom restoranu.

Iako je na javnom mestu razmenjivala nežnosti sa novim izabranikom, te su uslikani u strasnom poljupcu, Marija ne želi javno da komentariše novu ljubav, te glumi nedodirljivu.

Sa Markom Gvozdenović, sinom crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, ušla je u Novu godinu, a njihovo ponašanje je govorilo više od hiljadu reči. 

Story.rs
Marija Karan i Marko Gvozdenović

Iako je poznata po brojnim ljubavnim skandalima, Marjija smatra da sa medijima ne treba da govori na ovu temu. Sada se oglasila prvi put nakon što je uslikana u Markovom zagljaju.

- Ne znam zaista o čemu pričate, kakvoj fotografiji. Znate ko je moj PR on će vam dati sve detalje o mojim projektima na kojima radim, ostalo ne komentarišem - rekla je Marija za Republiku pokušavajući da skrene priču sa aktuelne teme.

ATAImages/ M.M.
Marija Karan

Marija se i nedavno našla u centru medijskog skandala kada je imala žestok okršaj sa tadašnjim izabranikom, Vladanom Balabanom. Posle verbalne rasprave koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, u Francuskoj ulici u Beogradu, usledio je i fizički obračun, koji se okončao tako što je Marija navodno demolirala njegov "Porše" vredan oko čak 100.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike