Nadmena, bahata i drska! Komšije Marije Karan razočarane u glumicu: Hoda uzdignute glave

08.11.2021

08:49

0

Iako je uvek viđamo nasmejanu i pristojnu, građani koji žive u njenoj okolini ipak nemaju pozitivno mišljenje o njoj

Nadmena, bahata i drska! Komšije Marije Karan razočarane u glumicu: Hoda uzdignute glave
Marija Karan - Copyright ATAImages/ M.M.

Glumica Marija Karan naizgled živi mirno i povučeno, u javnosti je uvek prijatna i ljubazna, a komšije ipak imaju drugačije mišljenje o njoj. Kao bomba je odjeknula vest da u subotu jutro, oko 4:05 časova Karanova ušla u verbalnu raspravu sa dečkom V. B., a njihova svađa je kulminirala i obračunom. Nju je partner ošamario, a onda je ona njemu razbila staklo na automobilu.  

I dok su jedni šokirani pričom šta se desilo glumici, drugi opet smatraju da je drska i bahata iako je u javnosti potpuno drugačija. 

24sedam/ATA Images/Facebook
 

- Nisam znala za incident koji je Marija imala s dečkom, ali znam za onaj koji je imala sa mnom pre oko dve nedelje - započela je razgovor radnica apoteke koju je glumica nedavno posetila.

- Jednog popodneva Marija je ušla je u apoteku i tražila mi je „panklav“. Objasnila mi je da joj je dete bolesno i da joj je zbog toga taj lek potreban. Ja sam je saslušala i ljubazno joj objasnila da se ta vrsta leka ne može dati pacijentima sem ukoliko to lekar ne prepiše. Tražila sam joj izveštaj lekara ili recept kako bih joj izdala pomenuti antibiotik - objašnjavala farmaceutkinja koja je u prvi mah nije prepoznala. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kada je čula da ne mogu da joj dam lek koji želi, počela je da drami. Iskrena da budem, tek tada sam je prepoznala, do tada nisam obratila pažnju i nisam registrovala da je to ona. Razgovarala je telefonom i vikala, pričala kako nećemo da joj damo lek, kako je to sramotno. Kada je završila razgovor, drsko mi je rekla da su joj svi članovi porodice lekari i da zbog toga zna koji lek treba da uzme. Ja sam joj ponovo objasnila proceduru, i ponovila da bez izveštaja lekara ne smem da joj dam „panklav“, na šta je ona bila veoma gruba. Ovoga nema u Americi, ovo je nečuveno, meni su svi u porodici lekari“, uporno je teatralno ponavljala. To je trajalo nekoliko minuta, a kada je shvatila da je u našim očima ista kao i svi građani, ona je otišla. Bio mi je to prvi susret s njom, ali veoma loš utisak je ostavila, tako da se nadam da je i poslednji. Bila je jako nadmena, bahata i drska - rekla je sagovornica.

Ništa drugačije mišljenje o glumici nije stekao ni jedan od njenih komšija koji tvrdi da se Marija retko kada udostoji da se javi susedima.

ATAImages/ A.A./Profimedia
 

- Viđam je povremeno, hoda uzdignute glave kao da je iz kraljevske porodice. Jako je nadmena, jedva nekada kroz zube kaže dobar dan. Na TV-u je delovala prirodno i opušteno, u stvari je totalno drugačija. Uopšte nije ljubazna, čak naprotiv - kaže jedan Marijin komšija za „Alo“. 

Podsetimo, Marija je već nekoliko dana u žiži javnosti zbog vesti da ju je dečko ošamario, a ona mu potom razlupala staklo na automobilu marke „Porše Kajen Turbo“ vrednom oko 100.000 evra. 

Kako su pisale „Novosti“, za vreme incidenta glumica je bila trezna, dok je u krvi njenog partnera izmereno 1.15 promila alkohola. 

Dalje se navodilo da će protiv Marijinog dečka biti podneta prekršajna prijava zbog nasrtaja, dok će se Karanova navodno teretiti jer je uništila partneru automobil.

24sedam
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike