Bivši muž Marije Karan nakon skandala došao u Srbiju! Prvo je njega morao da vidi

26.11.2021

18:08

0

Poznati producent se pridružio nekadašnjoj supruzi i sinu u teškim trenucima

Bivši muž Marije Karan nakon skandala došao u Srbiju! Prvo je njega morao da vidi
Marija Karan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Karan je pre nekoliko nedelja bila akter incidenta u kojem je učestvovao i njen dečko Vlada Balaban. Kako se pisalo, njen bivši suprug Džoel Lubin tada je rekao da će doći u Srbiju, kako bi bio uz sina i nju, što je izgleda i učinio.

On je, naime, na svom nalogu na Instagramu objavio fotografiju sa sinom, te su mnogi zaključili da je stigao u našu prestonicu.

Instagram printscreen/joelmarcoart
 

Podsetimo, 6. novembra, u subotu, u Francuskoj ulici u Beogradu desila se žučna svađa između Marije i Vlade. Kako se navodilo, nju je tada dečko udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Marija Karan je prilikom davanja izjave objasnila kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera, a ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

24sedam/ATA Images/Facebook
 

Tužilaštvo je ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti, a glumica je odlučila da neće goniti Balabana po privatnoj tužbi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike