Tijana Milentijević ne može da smisli Barbaru Bobak?! Novi estradni rat je počeo, pevačica se oglasila i žestoko potkačila koleginicu (FOTO)

02.12.2022

07:22

0

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi i zašto je nastala tenzija među njima

Tijana Milentijević ne može da smisli Barbaru Bobak?! Novi estradni rat je počeo, pevačica se oglasila i žestoko potkačila koleginicu (FOTO)
Tijana Em, Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ M.M.

Estradni ratovi se dešavaju neretko na domaćoj javnoj sceni, a od pre nekoliko dana započet je i novi. Naime, pevačica Barbara Bobak i Tijana Em očigledno nisu u dobrim odnosima, što se i pokazalo.

Njih dve su se, naime, srele na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Dragane Mirković, a kako se navodi, kada je ugledala Barbaru, Tijana Em je samo prevrnula očima i začuđeno pogledala u nju!

Očigledno, do pozdrava nije došlo, a nikome od prisutnih nije bilo jasno o čemu se radi.

Barbara Bobak se sada oglasila, te u svom stilu "potkačila" koleginicu, te jasno stavila do znanja da nisu u dobrim odnosima.

- Toliko mi apsolutno nikakav utisak ne ostavlja ta devojka, ni u kom smislu, da čak nisam ni primetila da je bila tu, a kamoli da je prevrnula očima. To je sve što imam da kažem - istakla je Barbara za Telegraf.

Zbog čega je nastao problem između ovih koleginica nije poznato, ali ono što jeste je to da je Seka Aleksić takođe prisustvovala snimanju ovog novogodišnjeg programa, i to posle sedam godina svađe sa Draganom Mirković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike