Dara Bubamara s bivšim na egzotičnoj destinaciji! Fotografije o kojima se priča (FOTO)

24.12.2022

20:31

0

Bivši supružnici uživali su s naslednikom i ne sluteći kakve će komentare pokrenuti

Dara Bubamara s bivšim na egzotičnoj destinaciji! Fotografije o kojima se priča (FOTO)
Dara Bubamara - Copyright Printscreen ,,Premijera"

Dara Bubamara je u braku s Milanom Kesićem dobila sina Konstantina. Iako joj ta ljubav nije potrajala, pevačica je s nekadašnjim suprugom ostala u dobrim odnosima i oboje su maksimalno posvećeni trinaestogodišnjaku, koji je sudeći po njenim najnovijim objavama, a po pitanju visine, gotovo „prešišao" poznatu mamu.

Dara Bubamara, Instagram screenshot / darabubamara_official
 

Ona je, inače, mnoge iznenadila pošto se oglasila s jedne egzotične destinacije u društvu njih dvojice, iako često napominje da među njima „nema zle krvi".

Podsetimo, o Darinoj i Milanovoj svadbi se dugo pričao i pisalo, najpre zbog navoda da ih je koštala 120.000 evra. Par je sudbonosno „da" izgovorio početkom maja 2008, u Sabornoj crkvi u Novom Sadu.

Ugostili su oko 600 ljudi, a zatim otputovali na medeni mesec - koji je bio u stvari krstarenje brodom, a zatim pravac - Las Vegas. Pevačica je tada već bila u drugom stanju.

Konstantin je na svet došao već početkom 2009. godine, brujali su mediji.

Dara sa sinom, Instagram screenshot / darabubamara_official
 

Porodici ovo, inače, nikako nije prvo zajedničko putovanje posle razvoda.

- Milan, Kosta i ja putujemo zajedno. Prošle godine smo bili u Turskoj, u januaru sad idemo u Dubai zajedno. Pa ko će mi biti najbolji prijatelj, ako ne on (Milan)? Njegovi roditelji su mene jako voleli i moji roditelji njega - rekla je skoro Dara u emisiji „Show se nastavlja", koja se emituje na televiziji „Blic", a zatim nastavila o tome kako je Kesić maksimalno bio uz nju kada je ostala bez majke i oca.

- On je bio uz mene tada i ja sam isto uz njega bila, kada su njegovi preminuli. Jako smo vezani i jako smo dobri prijatelji. To je zato što je on je dobar i normalan čovek - zaključila je tada pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike