„Džangrizava sam, kao i većina majki!" Ceca otkriva: Anastasiji baš umem da nabijem tenziju, a ni sestra Lidija ne prolazi ništa bolje!

22.12.2022

20:33

0

Pevačica nema šta ne radi, samo da odvikne naslednicu od kašnjenja

„Džangrizava sam, kao i većina majki!" Ceca otkriva: Anastasiji baš umem da nabijem tenziju, a ni sestra Lidija ne prolazi ništa bolje!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o tome šta nikako ne toleriše, Ceca Ražnatović je u okviru „Ceca show-a" priznala da je džangrizava majka, „kao što je i većina" njih. Očito, nije joj teško i da se ponovi, samo da bi naslednicu odvikla od kašnjenja na koje je, narodski rečeno, alergična.

S njom slične bitke bije i sestra Lidija, a pevačica ističe - da je vrlo svesna kako ume da im nabije tenziju.

- Da se promenilo Anastasijino kašnjenje, jeste, drastično. Moram da je pohvalim, zaista radi na sebi - rekla je Ceca u svom šouu, koji se prikazuje na televiziji „Blic", nakon čega je i usledilo priznanje da je džangrizava.

- Ja sam kao i većina majki, džangrizava. Stalno joj to kašnjenje nabijam na nos. Manje zbori, a više radi. Inače me kritikuju i Anastasija i Lidija da im nabijam tenziju što se tih stvari tiče - objasnila je ona, pa se zatim prisetila jedne situacije sa njima iz Beča, kada ih je terala četiri sata pre koncerta da krenu sa spremanjem.

„Što nas maltretiraš?"

- Kada smo nastupale u Beču, ja sam njih pritiskala da kreću da se spremaju, a one su me samo gledale i rekle: „Šta ti je, ima još četiri sata do koncerta, što nas maltretiraš?" Ja sam takva, volim da sam komplet sređena kada treba da krenem na koncert. Anastasija je flegma tu - objasnila je Ražnatovićka za novu epizodu igranog porodičnog serijala.

Ceca Ražnatović, Printscreen BlicTV, Ceca show
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike