Tanja Savić i dan-danas pamti kako je prošla prvi put na sceni „Zvezda Granda": Možda ne bih imala toliku tremu da sam se naspavala!

26.12.2022

23:31

0

Pevačica je prethodne noći imala svirku i to joj je prilično poremetilo planove

Tanja Savić i dan-danas pamti kako je prošla prvi put na sceni „Zvezda Granda": Možda ne bih imala toliku tremu da sam se naspavala!
Tanja Savić - Copyright ATAImages/M. M.

Mnogi za Tanju Savić kažu da je pravi biser „Zvezda Granda" i da je jedina od tadašnjih takmičarki koja bi napunila Arenu, da nije pravila tako veliku pauzu u karijeri.

Ona sve svoje uspehe nosi s velikim ponosom, ali nikako ne zaboravlja „klimav" početak.

Prisetivši se svoje audicije za čuveni talent-šou, naime, Tanja je u jednom intervjuu priznala da je i te kako imala tremu, ali da je za to sama bila i kriva.

„Bila sam nesigurna..."

- Sećam se audicije za „Zvezde Granda“ i čini mi se da ne bih imala tremu da sam se prethodne noći odmorila, ali sam te noći radila sa svojim bendom i bila sam nesigurna kako ću otpevati – objašnjava Savićeva, pa dodaje:

- Za moj uspeh su svakako najzaslužniji Saša Popović i Žika Jakšić, njima sam neizmerno zahvalna. Moja moralna pordška bio je moj otac i cela moja porodica. Naravno, svi moji saradnici sa početka karijere su tu i danas. Tremu imam i kad se ne raspevam dovoljno ili i kad sam prehlađena, a moram na scenu, jer u tim momemtima ne zvučim onako kako bih volela – kazala je ona za „Gloriju".

Tanja Savić, 24sedam/M. M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike