Tanja Savić progovorila o odnosu sa bivšim mužem, pa priznala da je konačno zaljubljena!

01.12.2022

16:05

0

Ona je pomenula i da bi deca volela da vide tatu

Tanja Savić progovorila o odnosu sa bivšim mužem, pa priznala da je konačno zaljubljena!
Tanja Savić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je prošla kroz težak period borbe za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, pevačica Tanja Savić progovorila je o tome u kakvim je odnosima danas sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Nekadašnja zvezda "Granda" otkrila je u razgovoru sa medijima da se njeni sinovi redovno čuju sa Jovančevićem i dodala da bi i ona volela da je u kontaktu sa njim, ali da on to uporno odbija. 

Kako je tom prilikom pevačica rekla, dogodila se situacija kada joj je škola u koju mališani idu,  tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.

Na pitanje da li bi njena deca volela da se vrate u Australiju, pevačica je dodala da ne veruje u to, ali da bi sinovi i te kako želeli da ga vide, i da ona sa tim nema nikakav problem, iako bi on po dolasku trebalo da odgovara na sudu.

 - Neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života - dodala je ona.

Na konstataciju da blista, nasmejana pevačica priznala je da je zaljubljena.

- Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju - zaključila je pevačica.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike