Urnebesna imitacija i 18 godina kasnije izaziva smeh do suza! Sećate li se Darka Filipovića u ulozi Tanje Savić? (VIDEO)

10.09.2022

18:55

0

Autor: Marija Mitić

Svi se rado sećaju ovog šou programa

Urnebesna imitacija i 18 godina kasnije izaziva smeh do suza! Sećate li se Darka Filipovića u ulozi Tanje Savić? (VIDEO)
Tanja Savić i Darko Filipović - Copyright M.M./ATAImages/A.A.

Muzički šou "Zvezde Granda" od prvog svog emitovanja, davne 2004. godine, obara rekorde gledanosti, a posebno se i sasvim prirodno izdvojila prva sezona koja je iznedrila nekoliko danas popularnih i traženih pevača.

U prvoj postavi ovog takmičenja bili su mnogi, dok su se od velikog broja takmičara posebno izdvojili finalisti - Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, koji je bio pobednik, zatim Darko Filipović, Nemanja Nikolić i Stevan Anđelković. 

U poznatom šou programu tada, u okviru Grand šou emisije, Darko je jednom prilikom imitirao Tanju, što je kod publike izazvalo smeh do suza.

Naime, Darko je tada imitirao Tanju sa audicije za "Zvezde Granda", a onda je i oponašajući njenu mimiku i boju glasa i otpevao pesmu kojom se pretstavila - "Šta će ti pevačica" od Jane Todorović.

Njegova imitacija tada je izazvala ovacije i aplauze, a ovaj snimak ponovo je pronašao put do publike, koja na njega pozitivne kritke ima i danas. Kako je sve to izgledalo, sada već davne 2004. godine, pogledajte u video prilogu iznad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike