Od zanosne manekenke, do beskućnice i zavisnice: Bivša žena Džeremija Džeksona na rubu egzistencije! (FOTO)

26.12.2022

13:29

0

Bivši muž odbija da joj pomogne, a ona se danas ne javlja ni nekadašnjim prijateljima

Od zanosne manekenke, do beskućnice i zavisnice: Bivša žena Džeremija Džeksona na rubu egzistencije! (FOTO)
Loni Vilson i Džeremi Džekson - Copyright Profimedia

Bivšu suprugu zvezde serije “Čuvari plaže”, Džeremija Džeksona, 38-godišnju Loni Vilson, fotografi su proteklog leta uhvatili kako kao beskućnik šeta ulicama Los Anđeles. Bivša manekenka u javnosti je viđena prvi put nakon proleća prošle godine, a paparaci su je uhvatili kako kopa po smeću u Venus Biču, prenosi Daily Mail.

Američki mediji raspisali su se kako je Loni danas neprepoznatljiva, a od 2016. godine je beskućnica. Iste godine nekadašnja manekenka je doživela nervni slom, a bivša devojka Džeremija Džeksona, Sindi Kovas, komentarisala je za britanske tablode kako je glumac odbio da pomogne svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

- Bilo mi je loše zbog njegove reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga - rekla je Sindi.

Profimedia
Loni Vilson

Pretprošle godine Loni je rekla medijima kako ne želi pomoć svog bivšeg, kao ni svojih prijatelja. Nikome se nije javila mesecima.

- Mogu sama da živim. Imam sve što mi je potrebno, a ti ljudi ne žele da me vide. Mobilni nemam i niko ne može da me dobije, ali imam hranu i imam gde da spavaam - rekla je Loni.

Inače, bivša manekenka od 2012. do 2014. bila je u braku s Džeremijem, a onda je 2018. nestala kada su njeni prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje, kako bi rešila svoje mentalne probleme i zavisnost o kristalnom metu. Njen brak je propao nakon niza svađa pod uticajem alkohola.

Profimedia
Loni Vilson i Džeremi Džekson

Vilson je radila kao asistent u centru za plastične operacije u Los Angelesu, a onda je 2016. godine doživela nervni slom i dobila otkaz, a potom izgubila svoj dom. Jedno vreme je radila i kao instruktorka fitnesa i krasila naslovnice nekih časopisa, ali sve je pošlo po zlu zbog mentalnih problema koje ima.

Profimedia
Loni Vilson

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike